Trgovina
-
Kolagen shot je visoko koncentrirano prehransko dopolnilo s kolagenom, MSMjem, hialuronsko kislino, vitamini in cinkom za celovito nego telesa od znotraj, za mladosten videz, ohranjanje lepih las, čvrstih nohtov in gibljivih sklepov. Kolagen shot vsebuje ribji kolagen s širokim spektrom velikosti molekul peptidov. To omogoča odlično absorpcijo kolagena tam, kjer ga telo najbolj potrebuje. Telo v naravnem procesu staranja izgublja določena hranila, z rednim uživanjem kolagena in ostalih aktivnih učinkovin pa poskrbimo za bolj elastično kožo, sijoče, močne lase in hitrejšo rast las, čvrste nohte, gibljive sklepe, uravnano prebavo in boljše počutje. Kolagen shot vsebuje 5000 mg ribjega kolagena, 1500 mg MSMja, 30 mg hialuronske kisline, 150 µg biotina, vitamina C in B6 ter cink. Kolagen shot lahko uživajo vsi po 20. letu starosti. Takrat prične upadati proizvodnja lastnega kolagena v telesu. Po podatkih naj bi telo po 20. letu vsako leto proizvedlo 1,5% manj kolagena. Nanj prisegajo tudi najstniki, ki se borijo z aknasto kožo. Kolagen shot v tekočini ima okus po granatnem jabolku in je brez sladkorjev in maščob.
-
Apivital je mešanica kremnega medu (78–83 %), svežega cvetnega prahu (15–20 %), matičnega mlečka (0,5 %) in surovega propolisa (1 %). Apivital je nekaj najdragocenejšega, kar nam ponuja narava, in nekaj najboljšega, kar lahko zaužijete za svoje zdravje. Ena žlička Apivitala na dan odžene bolezen stran!
-
Apivital deluxe je še bolj obogatena mešanica kremnega medu (77–82 %), svežega cvetnega prahu (15–20 %), matičnega mlečka (1,5 %) in surovega propolisa (1,5 %). Apivital je nekaj najdragocenejšega, kar nam ponuja narava, in nekaj najboljšega, kar lahko zaužijete za svoje zdravje. Ena žlička Apivitala na dan odžene bolezen stran!
-
Naravna pomoč v času prehladov iz kraljestva čebel. Propolis je smola iglastih dreves, obogatena s pigmenti. Čebele ga izdelujejo za lastno zaščito pred mikrobi. Zaradi obilice protibakterijskih snovi se že stoletja uporablja kot naravno preventivno sredstvo pred različnimi boleznimi, povezanimi z infekcijami. Lahko ga zaužijemo samostojno, z medom ali s kocko sladkorja.
-
Naravna pomoč v času prehladov iz kraljestva čebel. Propolis je smola iglastih dreves, obogatena s pigmenti. Čebele ga izdelujejo za lastno zaščito pred mikrobi. Zaradi obilice protibakterijskih snovi se že stoletja uporablja kot naravno preventivno sredstvo pred različnimi boleznimi, povezanimi z infekcijami. Lahko ga zaužijemo samostojno, z medom ali s kocko sladkorja.
-
Naravna pomoč v času prehladov iz kraljestva čebel. Propolis je smola iglastih dreves, obogatena s pigmenti. Čebele ga izdelujejo za lastno zaščito pred mikrobi. Zaradi obilice protibakterijskih snovi se že stoletja uporablja kot naravno preventivno sredstvo pred različnimi boleznimi, povezanimi z infekcijami. Lahko ga zaužijemo samostojno, z medom ali s kocko sladkorja.
-
Presenečeni boste nad globoko aromo te čokolade Cacao Crudo, sploh nad odlično kombinacijo limonine ostrine in božanske čokolade. Italijanska čokoladnica Cacao Crudo uporablja zrele ekološke limone. Ročno jih olupijo ter sušijo na nizkih 30°C kar 36 do 40 ur. Lupinico narežejo na majhne koščke in jo vmešajo v presno čokolado iz najboljšega Criollo kakava. Rezultat je zelo svež citrusni okus, nežen in mehak, ki se v ustih razvije postopoma in pusti obstojen pookus.
-
Verjetno najbolj prepoznaven izdelek Cacao Crudo – edinstven in dragocen; zaprite oči in dovolite, da vas okus maline popelje skozi najplemenitejše arome. Združuje najkakovostnejši kakav Criollo s sadnimi aromami in rahlo kisel priokus malin (11,3%). Z liofilizacijo malin zaščitijo njihovo lepo rdečo barvo , senzorične lastnosti, dragocene antiokisdante in druga hranila, značilna za to jagodičevje. Če želite ceniti resnično vrednost te čokoladice, ne pozabite, da je za pridelavo 100 gramov malin, ki jih uporabijo za to čokolado, potrebnih 1,5 kilograma svežih malin!
-
Presenečeni boste nad globoko aromo te čokolade Cacao Crudo, sploh nad intenzivnim prehodom iz čokoladnega okusa na pomarančnega. Italijanska čokoladnica Cacao Crudo uporablja zrele ekološke pomarančne iz Sicilije. Ročno jih olupijo (samo najtanjšo plast oranžne lupine) ter sušijo na nizkih 30°C kar 36 do 40 ur. Lupinico narežejo na majhne koščke in jo vmešajo v presno čokolado iz najboljšega Criollo kakava. Lupinica v ustih ustvari eksplozijo pomarančnega okusa a hkrati daje dovolj prostora čokoladi, da se v polnosti izrazi.
-
Za najmehkejšo in najbolj nežno presno čokolado Cacao Crudo uporabljajo pražene lešnike “Tonda Gentile Romana”, ki jih zmeljejo v fino pasto in dodajo dve preprosti sestavini: kakavovo pasto in kokosov nektar. Visok delež lešnikov in najkakovostnejšega kakava Criollo zagotavlja mehko in nežno čokolado, ki se kar topi v ustih. Vsebuje ekološka nepražena Criollo kakavova zrna, min. 65% kakava. Čokolada vsebuje visok delež magnezija, 165 mg na 100 g čokolade.
-
Bio presni lešnikov nugat (toroni) - hrustljavi nepraženi celi lešniki, popolnoma obdani s surovo lešnikovo pasto, pomešani s finim kakavom enega porekla iz Peruja in sokom kokosovih cvetov. Začutili boste lešnike in zelo nežen, kremast nugat s pravim okusom čokolade. Uporabljena je avtohtona vrsta ekološkega kakava (Criollo), ki vsebuje visok delež magnezija, 145 mg na 100 g čokolade. Sestavljen je samo iz 3 sestavin: poleg kakava in lešnikov vsebuje še ekološki kokosov nektar, ki ima nizek GI-35.
-
Bio presni mandljev nugat (toroni) - hrustljavi nepraženi celi mandlji, popolnoma obdani s surovo mandljevo pasto, pomešani s finim kakavom enega porekla iz Peruja in sokom kokosovih cvetov. Začutili boste mandlje iz Sicilije in zelo nežen, kremast nugat s pravim okusom čokolade. Uporabljena je avtohtona vrsta ekološkega kakava (Criollo), ki vsebuje visok delež magnezija, 145 mg na 100 g čokolade. Sestavljen je samo iz 3 sestavin: poleg kakava in mandljev vsebuje še ekološki kokosov nektar, ki ima nizek GI-35.
-
Akacijev med je izrazito svetle, skoraj vodene barve, nežnega vonja po akacijevih cvetovih in svežem satju ter milega okusa. Zaradi blage arome in visoke vsebnosti sladkorja je nepogrešljiv kot sladilo v čaju, kavi ali kosmičih, posebno priljubljen pa je pri najmlajših. Njihove čebele ga nabirajo v neokrnjenem Kozjanskem parku.
-
Akacijev med je izrazito svetle, skoraj vodene barve, nežnega vonja po akacijevih cvetovih in svežem satju ter milega okusa. Zaradi blage arome in visoke vsebnosti sladkorja je nepogrešljiv kot sladilo v čaju, kavi ali kosmičih, posebno priljubljen pa je pri najmlajših. Njihove čebele ga nabirajo v neokrnjenem Kozjanskem parku.
-
Apivital je mešanica kremnega medu (78–83 %), svežega cvetnega prahu (15–20 %), matičnega mlečka (0,5 %) in surovega propolisa (1 %). Apivital je nekaj najdragocenejšega, kar nam ponuja narava, in nekaj najboljšega, kar lahko zaužijete za svoje zdravje. Ena žlička Apivitala na dan odžene bolezen stran!
-
Cvetlični med je prvi med, ki ga točijo v letu, ponavadi že okoli prvomajskih praznikov. Barva je običajno svetlejša, okus pa slajši in preprost, vendar raznolik, saj je odvisen predvsem od tega, na katerih cvetlicah so ga čebele nabrale. Njihov med je v veliki meri pridobljen iz nektarja regratovih cvetov.
-
Cvetlični med je prvi med, ki ga točijo v letu, ponavadi že okoli prvomajskih praznikov. Barva je običajno svetlejša, okus pa slajši in preprost, vendar raznolik, saj je odvisen predvsem od tega, na katerih cvetlicah so ga čebele nabrale. Njihov med je v veliki meri pridobljen iz nektarja regratovih cvetov.
-
Cvetlični med je prvi med, ki ga točijo v letu, ponavadi že okoli prvomajskih praznikov. Barva je običajno svetlejša, okus pa slajši in preprost, vendar raznolik, saj je odvisen predvsem od tega, na katerih cvetlicah so ga čebele nabrale. Njihov med je v veliki meri pridobljen iz nektarja regratovih cvetov.