Trgovina
-
Super eritritol je 100% namizno sladilo na osnovi eritritola. Gre za sladilo naravnega izvora in je alternativa pogosto uporabljanega belega sladkorja.Lahko ga uporabljajo diabetiki, saj ima nizek glikemični indeks (GI = približno 0). Uživanje hrane/pijače, ki vsebuje eritritol namesto sladkorja, povzroči manjši porast ravni glukoze v krvi po zaužitju, v primerjavi s hrano/pijačo, ki vsebuje sladkor.Lahko vsebuje sledi glutena, soje in oreščkov!
-
Konjak oziroma shirataki rezanci so 100% rastlinskega izvora.Glavna sestavina shirataki rezancev je Konjac Glucomannan - v vodi topna vlaknina, pridobljena iz korenin rastline Konnyak. So brez maščob, sladkorja, škroba in beljakovin, brez pšenice in glutena. Že samo z nadomestitvijo enega dnevnega obroka s Shirataki testeninami, v vaše telo vnesete bistevno manj kalorij, saj Shirataki testenine vsebujejo le 7 kcal na 100 g izdelka. So brez lastnega okusa, zato zlahka absorbirajo aromo dodatkov in začimb, so hitro pripravljeni, okusni in zdravi.
-
Konjak oziroma shirataki rezanci so 100% rastlinskega izvora.Glavna sestavina shirataki rezancev je Konjac Glucomannan - v vodi topna vlaknina, pridobljena iz korenin rastline Konnyak. So brez maščob, sladkorja, škroba in beljakovin, brez pšenice in glutena. Že samo z nadomestitvijo enega dnevnega obroka s Shirataki testeninami, v vaše telo vnesete bistevno manj kalorij, saj Shirataki testenine vsebujejo le 7 kcal na 100 g izdelka. So brez lastnega okusa, zato zlahka absorbirajo aromo dodatkov in začimb, so hitro pripravljeni, okusni in zdravi.
-
Sezamovo olje je izredno hranljivo olje, pridobljeno s hladnim stiskanjem sezamovih semen, s katerim v sestavo olja vstopi veliko zdravih sestavin iz samih semen. Najpogosteje ga uporabljamo pri pripravi jedi, pogosto mešanega s sončničnim oljem, pa tudi kot okusen preliv za različne solate, ki dolgo ohranja njeno svežino.
-
Kokosovo mleko je danes ena izmed najbolj priljubljenih sestavin v ajurvedski in azijski kuhinji. Idealen je za popoln okus kokosa pri raznih jedeh, sladkih ali slanih, ter pomaga izboljšati skladnost okusnih obrokov. Predvsem se odlično obnese pri vseh omakah s curryem, kjer povdari sam okus currya. Idealno za kuhanje, sladice in slaščice.