Trgovina
-
Vsebuje pet vrst različnih čajnih okusov, vsakega po 4 vrečke: Matcha zeleni čaj z ginsengom, Zlata kurkuma, Poživitev, Dobra prebava in Lahko noč. Prebudite se z ginsengom, dopoldan naj vam da energijo kurkuma, poživi naj vas kardamom, za dobro prebavo po kosilu bo poskrbela pražena korenina cikorije in za konec dneva čaj za lahko noč.
-
Podpora optimalnemu in rednemu delovanju prebavnega trakta. Holistična trifala je koncentrirana mešanica treh vrst sadežev (amla – indijska kosmulja, bibhitaki – indijski mirobalanovec in haritaki – kebulski mirobalanovec), ki rastejo na rodovitnih ekoloških tleh in podpira naravno prečiščevalno sposobnost telesa in s tem pomaga ohranjati ravnovesje prebavnega trakta. Izdelek vsebuje ekološke, trajnostno gojene in skrbno izbrane sestavine, ki pomagajo podpirati redni in pravilni bioritem.
-
Na voljo SAMO za nakup in osebni prevzem v FIZIČNI TRGOVINI Stari most na Glavnem trgu 17 v Novem mestu. Biotta Breuss sok je ekološki direktni laktofermentirani zelenjavni sok izdelan po originalnem receptu Rudolfa Breussa, ki združuje uravnoteženo mešanico dragocenih zelenjavnih sokov. Biotta Breuss zelenjavni sok je še posebno primeren v obdobjih postenja, saj vsebuje veliko pomembnih vitaminov, ki jih telo potrebuje med procesom razstrupljanja.
-
Na voljo SAMO za nakup in osebni prevzem v FIZIČNI TRGOVINI Stari most na Glavnem trgu 17 v Novem mestu. Je sveže stisnjen 100% sok iz bio zelene. Za izdelavo soka se uporablja ekološka zelena iz švicarskega Thurgauja, ki jo po pobiranju neposredno pridela Biotta. Zahvaljujoč nežni in hitri obdelavi se arome še posebej dobro ohranijo in tako zagotavljajo poln okus. Poleg tega je zelena naravni vir kalija.
-
Goviosid, sladilo s stevio, 400g
13,75 €Uporaba kot sladilo brez kalorij z antibakterioliškim učinkom, primerno za diabetike. Zaradi nevtralnega sladila lahko Goviosid pri peki sladic uporabite po količinah iz receptov. -
Gomasio (gomašo) je zmes pražene soli in delno zdrobljenega neoluščenega praženega sezama. Cenjen je v makrobiotični prehrani, saj jangizira naše telo. Običajno se ga uporablja za soljenje jedi, hrani pa da prav poseben okus. A gomasio ni samo navadna začimba, je starodavno zdravilo z Daljnega vzhoda, ki na telo deluje izrazito bazično.
-
Šoju (shōyu) je oznaka skupine sojininih omak, ki jih na Japonskem že stoletja proizvajajo na tradicionalni način. S fermentacijo soje in pšenice z morsko soljo. Zmes 1-2 leti zori v cedrinih sodih. S šoju poudarimo okuse v jedi, zvišamo vsebnost beljakovin. Obenem telo oskrbimo z encimi, ki pospešujejo prebavo.