PRIPOROČAMO: Zbirka izbranih čajev je prijazno in toplo darilo.   Preveri zdaj!

Utrujeni?

Utrujenost je ena bolj pogostih besed v besednjaku modernega časa. Zakaj je tako nima smisla ponavljati, bolj pomembno je, kako si lahko pomagamo. Poleg stimulansov na podlagi kofeina in sorodnih substanc, ki so sicer učinkovita kratkoročna rešitev, a težavo na dolg rok večajo.

Kot napreduje znanost na vseh področjih, napreduje tudi na področju hranil, ki so izjemna v svojem učinkovanju na telo. Naj naštejemo tri živila, ki jih dobite pri nas in so specializirana pa so za hitrejšo regeneracijo, ki pomeni manjšo utrujenost.

Šilajit ali mumyo je živilo, ki ga najdemo v naravi in je v tradicionalnih medicinah vzhoda poznan že tisočletja. Pozornost zahodne znanosti je pritegnil, ker so ga v sedemdesetih letih prejšnega stoletja uporabljali ruski vrhunski športniki in vojska za hitrejšo regeneracijo. Gre za zelo staro snov, ki vsebuje sledove mnogih vitaminov in aminokislin, poleg tega več kot 80 mineralov v ionski obliki. Mogočnost delovanja je v sinergiji elementov.

Enduranza poleg močne doze vitaminov in mineralov v organski obilki (C, B1, D, E, Cink, Selen) vsebuje predvsem Abigenol. Gre za najbogatejši vir antioksidantov, ki ga je moč najti v naravi, pridobivajo pa ga iz jelke kočevskih gozdov po lastnem patentu.

Cellergie pa je produkt visoke znanosti. Gre za NADH oz. koencim 1, ki energijo povečuje na nivoju celice oz. mitohondrijev. Od količine razpoložljivega NADH ni odvisno le to, koliko energije bo nastalo v celici, NADH je tudi osnovni element, ki ga celica potrebuje za popravljanje DNK in zaščito genetskih informacij, obnavlja izrabljene antioksidante (vitamina C in E …) ter aktivira neaktivne antioksidante, kot je Q10, poleg tega pa sodeluje še pri kakih tisoč presnovnih procesih…

Skodelica čaja ali kakega drugega napitka iz imenitne šalice pa itak dvigne razpoloženje.

Izbira je vaša. Lahko pa vam pri njej pomagamo ;)

#adijoutrujenost #večenergijevečbarv #cellergie #silajit #mumyo #abigenol #enduranza #gremonasonce #kajjetoutrujenost #starimost #čajarnastarimost #novomesto

sofinanciranje Republika Slovenija in Evropska unija

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.