PRIPOROČAMO: Zbirka izbranih čajev je prijazno in toplo darilo.   Preveri zdaj!

Utrujeni?

Utrujenost je ena bolj pogostih besed v besednjaku modernega časa. Zakaj je tako nima smisla ponavljati, bolj pomembno je, kako si lahko pomagamo. Poleg stimulansov na podlagi kofeina in sorodnih substanc, ki so sicer učinkovita kratkoročna rešitev, a težavo na dolg rok večajo.

Kot napreduje znanost na vseh področjih, napreduje tudi na področju hranil, ki so izjemna v svojem učinkovanju na telo. Naj naštejemo tri živila, ki jih dobite pri nas in so specializirana pa so za hitrejšo regeneracijo, ki pomeni manjšo utrujenost.

Šilajit ali mumyo je živilo, ki ga najdemo v naravi in je v tradicionalnih medicinah vzhoda poznan že tisočletja. Pozornost zahodne znanosti je pritegnil, ker so ga v sedemdesetih letih prejšnega stoletja uporabljali ruski vrhunski športniki in vojska za hitrejšo regeneracijo. Gre za zelo staro snov, ki vsebuje sledove mnogih vitaminov in aminokislin, poleg tega več kot 80 mineralov v ionski obliki. Mogočnost delovanja je v sinergiji elementov.

Enduranza poleg močne doze vitaminov in mineralov v organski obilki (C, B1, D, E, Cink, Selen) vsebuje predvsem Abigenol. Gre za najbogatejši vir antioksidantov, ki ga je moč najti v naravi, pridobivajo pa ga iz jelke kočevskih gozdov po lastnem patentu.

Cellergie pa je produkt visoke znanosti. Gre za NADH oz. koencim 1, ki energijo povečuje na nivoju celice oz. mitohondrijev. Od količine razpoložljivega NADH ni odvisno le to, koliko energije bo nastalo v celici, NADH je tudi osnovni element, ki ga celica potrebuje za popravljanje DNK in zaščito genetskih informacij, obnavlja izrabljene antioksidante (vitamina C in E …) ter aktivira neaktivne antioksidante, kot je Q10, poleg tega pa sodeluje še pri kakih tisoč presnovnih procesih…

Skodelica čaja ali kakega drugega napitka iz imenitne šalice pa itak dvigne razpoloženje.

Izbira je vaša. Lahko pa vam pri njej pomagamo ;)

#adijoutrujenost #večenergijevečbarv #cellergie #silajit #mumyo #abigenol #enduranza #gremonasonce #kajjetoutrujenost #starimost #čajarnastarimost #novomesto

sofinanciranje Republika Slovenija in Evropska unija

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.

Pozdravljeni in dobrodošli na spletnem portalu Stari most.
Portal in trgovina sta še v nastajanju. Dnevno dodajamo izdelke, vpise in vsebine. Na zalogi imamo poleg čajev še dodatke k prehrani, prehrano, eterična olja, naravno kozmetiko, ...

Več o nas in naši ponudbi lahko preberete tukaj.

Lahko nas za vse dodatne informacije tudi pokličete na 051 245 383 (vsak delovnik med 9.00 - 19.00 ter ob sobotah med 9.00 - 13.00)

Če želite, da vas o novostih, aktualnih vsebinah in posebnih ponudbah obveščamo tudi po e-pošti, pa vpišite svoje e-naslov spodaj.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje STARI MOST d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih STARI MOST d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice STARI MOST d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice STARI MOST d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec STARI MOST d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: STARI MOST d.o.o., Glavni trg 17, 8000 Novo mesto

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti