PRIPOROČAMO: Zbirka izbranih čajev je prijazno in toplo darilo.   Preveri zdaj!

Dvig imunosti in SOS

Padajoče
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Vitamin D3, 2000iu, Viridian, 60 kapsul
    Vitamin D igra ključno vlogo pri normalnem delovanju imunskega sistema, skrbi za primerno raven kalcija v krvi in podpira zdravje kosti in zob. Ker je strah pred sončnimi žarki vedno večji, naše izpostavljanje soncu pa tudi zaradi načina življenja, prekratko, je to idealno prehransko dopolnilo.
  • Aktiven kurkumin kompleks, Viridian, 30 kapsul
    Visoko potenciran in učinkovit kurkumin kompleks z izvlečkom boswelije, ingverja in širokim spektrom kurkuminoidov.
  • Beta glukan z vitaminoma C, D in cinkom, Viridian, 30 kapsul
    Beta glukan z vitaminom C, D in cinkom, zagotavlja specifično hranilno podporo v priročni kapsuli, za dnevno uživanje. Vsebuje 1,3 -1,6 beta glukana. Vitamina C in D ter cink prispevajo k normalnemu delovanju imunskega sistema.
  • Bromelain, 500mg, Viridian, 90 kapsul
    Bromelain Viridian vsebuje encim, ki ga najdemo v ananasu. Ekstrakt pridobljen iz ananasovega stebla (bromelain 2000GDU/gram).
  • Brusnica, Cranberry Berry, Viridian, 30 kapsul
    Standardizirani izvleček iz brusnic v koncentrirani osnovi. Brusnica je v pomoč pri vnetjih urinarnega trakta, ledvičnih kamnih in deluje kot antioksidant.
  • Čista koža kompleks, Viridian, 60 kapsul
    Čista koža kompleks od Viridiana je specifično oblikovana mešanica točno določenih, izbranih rastlin, zelišč, mineralov, maščobo-topnih antioksidantov, karotenoidov v osnovi probiotikov, ki spodbujajo delovanje črevesja.
  • D-manoza z brusnicami pH, Viridian, 50g
    Visoko alkalna mešanica kalijevega citrata, d-manoze, visoko potenciranega izvlečka brusnic in vitamina C, ki se jo vmeša v okusen napitek. Odlična tudi kot pomoč pri urogenitalnih vnetjih.
  • Koencim Q10 z MCT, 100mg, Viridian, 30 kapsul
    Prehransko dopolnilo Viridian Nutrition koencim Q10, vsebuje tudi MCT (srednje verižni trigliceridi) iz kokosovega olja, ki pomagajo pri absorpciji koencima Q10.
  • Kvercetin B5 plus kompleks, Viridian, 60 kapsul
    Kvercetin in vitamin B5 z ekstraktom koprive, cvetom kamilice, borovim lubjem, bromelainom (iz ananasa) in acerolo ter vitaminom C.
  • Probiotiki za mame in dojenčke, Lactobacillus rhamnosus GG, Viridian, 30g
    Probiotik za mame in dojenčke. Lactobacillus rhamnosus GG je najbolj dokumentirani sev na svetu, na področju dobrih bakterij.
  • Sprej za grlo z bezgom, Viridian, 50ml
    Okusen sprej za grlo iz bezga, z manuka medom in slezom. Primeren za celo družino, ob bolečem in vnetem grlu, suhem kašlju.
  • Uravnotežen cink kompleks, Viridian, 90 kapsul
    Visoko absorbcijska, sinergijska, uravnotežena mešanica cinka in ostalih ključnih hranil, ki so vključeni v ohranjanje zdravja imunskega sistema in kože. Vsebuje vitamin A in baker, za optimalno absorbcijo in delovanje.
  • Probiotik BactoFlor 10/20 za odrasle, 100 kapsul
    BactoFlor 10/20 nudi optimalno preskrbo z aktivnimi bakterijskimi kulturami. Vsebuje 10 pomembnih, med seboj dopolnjujočih se bakterijskih kultur, ki se lahko uspešno naselijo v tankem in debelem črevesju. Koncentracija kolonijskih enot je zelo visoka, saj znaša 20 milijard enot na kapsulo.
  • Probiotik BactoFlor za otroke (do 12 let), 60g
    Izbor aktivnih bakterijskih kultur, ki se nahajajo v BactoFlor prašku, je prilagojen črevesni flori otrok in dojenčkov v skladu z različnimi fazami razvoja organizma, od katerih je tudi odvisna naselitev bakterij v črevesju. Je v obliki prahu, zato ga lahko individualno doziramo. BactoFlor za otroke lahko uživajo tudi dojenčki od 1. tedna dalje.
  • Multi EM ferment, 500ml
    Simbiotičen napitek, proizveden v procesu večstopenjske fermentacije, ki vsebuje 31 različnih bakterijskih sevov ter fermentirana zelišča in rastline.✓ 31 raznovrstnih Efektivnih mikroorganizmov (EM)✓ Biodostopna hranila iz raznovrstnih rastlinskih virov✓ 20 milijard živih mikroorganizmov v odmerku✓ Vir (L+) mlečne kisline✓ Primerno in priporočljivo za celo družino
  • NADH Original Instant Power, 60 pastil
    Stabiliziran NADH z visoko stopnjo biodostopnosti.✓ Podjezična oblika edina omogoča hitro in učinkovito absorpcijo✓ 20 mg NADH v 1 lingvaleti✓ Več energije za vsakodnevne izzive✓ Odlična podpora ob vsakovrstnih naporih✓ Naraven biološki anti-aging
  • Mumijo (shilajit) v prahu, Herbana, 60g
    Mumijo (tudi šilajit) je smola temnorjave barve s kompleksno sestavo, ki izvira iz gorovij Himalaje, Altaia in Kavkaza. Lokalni prebivalci teh področji smolo kot prehransko dopolnilo uporabljajo že stoletja.
  • Chaga goba v prahu, ekološka, Herbana, 60g
    Premium čaga goba iz ekološke pridelave. Čaga goba je drevesna parazitna goba, imenovana tudi brezin luknjač, ki se hrani pretežno z sokovi dreves na katerih gosti. Izredno je razširjena v Sibiriji, kjer se redno uporablja v domačih pripravkih.
  • MegaHydrate, Institut.O, 60 kapsul
    MegaHydrate™ – FHES je mineralni prah, ki deluje kot antioksidant. Vsebuje zelo majhne silicijeve minerale (koloide). Zaradi njih ima MegaHydrate™ nižjo površinsko napetost od običajne vode. Poleg tega je v silicijevih koloidih shranjeno zelo veliko vodikovih negativnih ionov (H-), ki se v dotiku z vodo sproščajo vanjo. To daje vodi antioksidantske sposobnosti. Glavna učinkovina v MegaHydrate™ je tako silicijev hidrid.
  • Vita Biosa – zeliščni napitek z mikrobiotičnimi kulturami, Institut.O, 3000ml
    Vita Biosa je biološko proizveden zeliščni napitek z mikrobiotičnimi kulturami.✓ 8 vrst aktivnih mlečnokislinskih in bifido bakterij✓ Proizveden s postopkom fermentacije, v katerem se pridobi organske kisline, aktivne mikroorganizme in izvlečke iz zelišč✓ Brez sladkorja, brez mleka, brez konzervansov✓ Ob polnjenju vsebuje povprečno 5 – 10 milijard aktivnih mikroorganizmov na 100 ml✓ EKO certifikat
  • Vita Biosa – zeliščni napitek z mikrobiotičnimi kulturami, Institut.O, 500ml
    Vita Biosa je biološko proizveden zeliščni napitek z mikrobiotičnimi kulturami.✓ 8 vrst aktivnih mlečnokislinskih in bifido bakterij✓ Proizveden s postopkom fermentacije, v katerem se pridobi organske kisline, aktivne mikroorganizme in izvlečke iz zelišč✓ Brez sladkorja, brez mleka, brez konzervansov✓ Ob polnjenju vsebuje povprečno 5 – 10 milijard aktivnih mikroorganizmov na 100 ml✓ EKO certifikat
  • Zeliščne kapljice, prehransko dopolnilo, Maršič, 30ml
    Večnamenske zeliščne kapljice za krepitev in boljše počutje. Zeliščne kapljice so pripravljen po tradicionalni recepturi zeliščarja Ivana Maršiča s Škofljice pri Ljubljani, ki je bil med najuspešnejšimi zeliščarji, ne samo v nekdanji Jugoslaviji in po njej, ampak tudi v evropskem in širšem merilu.
  • Izvleček grenivkinih pešk, Solime, 50ml
    Izvleček grenivkinih pešk je prehransko dopolnilo v tekoči obliki. Je brezalkoholni koncentriran izvleček grenivkinih pešk. Izvleček grenivkinih pešk je antioksidant; deluje baktericidno, protiglivično in protivirusno. Najbolj razširjena je uporaba pri glivičnih obolenjih. Ima tudi blagodejen vpliva na delovanje prebave in s tem na imunski sistem.
  • Ameriški slamnik, prehransko dopolnilo v kapljicah, Bio-Pharma, 100ml
    BioPharma ameriški slamnik (škrlatna ehinaceja) kapljice so prehransko dopolnilo za odpornost. Ob rednem uživanju nudijo pomoč tudi pri zdravju dihal, spodnjih sečil, prispevajo k ohranjanju pH želodca in obrambi telesa proti zunanjim vplivom. Prehransko dopolnilo je vodno etanolni izvleček škrlatne ehinaceje, angelike in toge smetlike. Izdelek vsebuje 18 vol % alkohola. BioPharma ameriški slamnik (škrlatna ehinaceja) je 100% naravni proizvod, brez konzervansov, barvil in umetnih dodatkov. V vsakem prehranskem dopolnilu je združenih več zdravilnih rastlin – gre za SINERGIJSKI učinek učinkovin vseh prisotnih rastlin, kar dodatno povečuje učinkovitost proizvoda pred proizvodi z eno samo rastlino!
Padajoče
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

sofinanciranje Republika Slovenija in Evropska unija

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.

Pozdravljeni in dobrodošli na spletnem portalu Stari most.
Portal in trgovina sta še v nastajanju. Dnevno dodajamo izdelke, vpise in vsebine. Na zalogi imamo poleg čajev še dodatke k prehrani, prehrano, eterična olja, naravno kozmetiko, ...

Več o nas in naši ponudbi lahko preberete tukaj.

Lahko nas za vse dodatne informacije tudi pokličete na 051 245 383 (vsak delovnik med 9.00 - 19.00 ter ob sobotah med 9.00 - 13.00)

Če želite, da vas o novostih, aktualnih vsebinah in posebnih ponudbah obveščamo tudi po e-pošti, pa vpišite svoje e-naslov spodaj.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje STARI MOST d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih STARI MOST d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice STARI MOST d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice STARI MOST d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec STARI MOST d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: STARI MOST d.o.o., Glavni trg 17, 8000 Novo mesto

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti