PRIPOROČAMO: Zbirka izbranih čajev je prijazno in toplo darilo.   Preveri zdaj!

Minerali

Padajoče
Stran:
  1. 1
  2. 2
  • Multivitamini in minerali z B5, Viridian, 60 kapsul
    Najbolje prodajan Viridian Nutrition izdelek multivitaminov in mineralov! Vsebuje višje vrednosti vitamina B5 (pantotenska kislina), kateri prispeva k normalni mentalni zmogljivosti in zmanjša utrujenost.
  • Qi-Riboza, Viridian, 180g
    Prehransko dopolnilo za dvig energije z ribozo, magnezijem, acetil-l-karnitinim in malično kislino.
  • Selen 200μg, Viridian, 30 kapsul
    Intenzivna kmetijska industrija je prispevala k velikemu zmanjšanju nivoja tega pomembnega minerala v naši hrani. Selen prispeva k normalnemu delovanju ščitnice in imunskega sistema. Prav tako je potreben za ohranjanje normalnih las in nohtov.
  • Uravnotežen cink kompleks, Viridian, 90 kapsul
    Visoko absorbcijska, sinergijska, uravnotežena mešanica cinka in ostalih ključnih hranil, ki so vključeni v ohranjanje zdravja imunskega sistema in kože. Vsebuje vitamin A in baker, za optimalno absorbcijo in delovanje.
  • Uravnotežen železo kompleks, Viridian, 90 kapsul
    Železo je bistveno za zdravo tvorbo hemoglobina in rdečih krvničk. Prispeva k normalnem transportu kisika po telesu in zato zmanjša utrujenost. Uravnotežen železov kompleks vsebuje obliko železa bisglicinat, ki je nežna do prebavnega sistema.
  • Bazične tablete, Dr. Jacob's, 250g
    Uravnoteženost mineralov, kislin in baz je odvisna od zadostne preskrbe z bazičnimi vitalnimi snovmi, ki jih dobimo s prehrano (zelenjava, sadje). Bikarbonati, bazično delujoči citrati in tudi bazične mineralne snovi (kalij, magnezij, kalcij in cink) so še posebej dragoceni za uravnavanje kislinsko-bazičnega ravnovesja v telesu. Bazične tablete Dr. Jacob‘s vsebujejo še vitamin C in vitamin D.
  • Bazični prašek, Dr. Jacob's, 300g
    Vsebuje 95 % citratov, ki so pridobljeni iz rastlinskih in mineralnih surovin. Citrati so naravna sestavina naših celic. Za pravilno kislinsko-bazično ravnovesje so mineralne snovi kot so kalij, magnezij in kalcij najpomembnejše. Prijazen je do želodca in črevesja.
  • Silicij QuantumSIL, 60 kapsul
    Mikroniziran organski silicij, ki ga odlikuje visoka stopnja biološke razpoložljivosti. Naravno podpira zdravje sklepov, kosti, ožilja, dlesni in zob. Krepi sintezo kolagena, elastina in glikozaminglikana.
  • Kelp (rjave morske alge) v prahu, Herbana, 125g
    Kelp so velike rjave morske alge iz vrste Laminariales. Rastejo v t.i. kelp gozdovih v plitvih oceanih po celem svetu.
  • Kalijev askorbat, Solime, 2x60 kapsul
    Prehransko dopolnilo s C vitaminom in kalijevim bikarbonatom v kapsulah. Kalijev askorbat je sol, pridobljena iz askorbinske kisline (vitamin C). Dobimo ga dobimo z raztapljanjem dveh komponent v hladni vodi: askorbinske kisline in kalijevega bikarbonata v čisti, kristalizirani obliki (stopnja čistosti ne sme biti manjša od 97%).
  • Eisenblut Plus (tonik z železom in vitamini), Dr.Steinberger, 450ml
    Sok z železovim (II) glukonatom in vitamini. Telo samo ne proizvaja železa, zato ga moramo v ustreznih količinah zaužiti s hrano.
  • Selen tablete, Soria Natural, 24 tablet
    Selen retard tablete s podaljšanim sproščanjem in visoko absorpcijo so brez barvil in konzervansov.Selen ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, nastajanju semenčic, delovanju ščitnice in zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Prispeva k ohranjanju zdravih las in nohtov. Retard učinek omogoča sproščanje minerala v telesu do 24 ur. Visoka absorpcija, ker je dlje časa na voljo v telesu. Podaljšanje terapevtskega učinka, brez dodatnih dnevnih vnosov.
Padajoče
Stran:
  1. 1
  2. 2

sofinanciranje Republika Slovenija in Evropska unija

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.

Pozdravljeni in dobrodošli na spletnem portalu Stari most.
Portal in trgovina sta še v nastajanju. Dnevno dodajamo izdelke, vpise in vsebine. Na zalogi imamo poleg čajev še dodatke k prehrani, prehrano, eterična olja, naravno kozmetiko, ...

Več o nas in naši ponudbi lahko preberete tukaj.

Lahko nas za vse dodatne informacije tudi pokličete na 051 245 383 (vsak delovnik med 9.00 - 19.00 ter ob sobotah med 9.00 - 13.00)

Če želite, da vas o novostih, aktualnih vsebinah in posebnih ponudbah obveščamo tudi po e-pošti, pa vpišite svoje e-naslov spodaj.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje STARI MOST d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih STARI MOST d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice STARI MOST d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice STARI MOST d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec STARI MOST d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: STARI MOST d.o.o., Glavni trg 17, 8000 Novo mesto

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti