Prigrizki sladki in slani
-
Temno giandujo s celimi lešniki sestavljajo le 3 sestavine: 40% lešnikov, kakavova zrna in kokosov sladkor. Vse sestavine so iz nadzorovane ekološke pridelave. Lešnikova gianduja 20 chocolate je priboljšek, ki si ga brez skrbi lahko privoščijo tudi vegani in sladkosnedi, ki se izogibajo sladkorju. Slajena je namreč s kokosovim sladkorjem , ki ima zelo nizek glikemični indeks. Za sladkanje brez slabe vesti.
-
Mehki bonboni z okusom banane so ekološkega izvora, brez umetnih dodatkov. Pri izdelavi sladkarij je pomembno dejstvo, da podjetje izbira surovine, ki prihajajo izključno iz certificiranih ekoloških kmetij, s čimer zagotavlja tudi njihov blagodejni učinek na telo. S kokosovim sladkorjem, kateri ima med vsemi vrstami naravnega sladkorja največ mineralov in vitaminov. Brez mleka in mlečnih izdelkov.
-
Mehki bonboni z okusom brusnice so ekološkega izvora, brez umetnih dodatkov. Pri izdelavi sladkarij je pomembno dejstvo, da podjetje izbira surovine, ki prihajajo izključno iz certificiranih ekoloških kmetij, s čimer zagotavlja tudi njihov blagodejni učinek na telo. S kokosovim sladkorjem, kateri ima med vsemi vrstami naravnega sladkorja največ mineralov in vitaminov. Brez mleka in mlečnih izdelkov.
-
Mehki bonboni z okusom ingverja so ekološkega izvora, brez umetnih dodatkov. Pri izdelavi sladkarij je pomembno dejstvo, da podjetje izbira surovine, ki prihajajo izključno iz certificiranih ekoloških kmetij, s čimer zagotavlja tudi njihov blagodejni učinek na telo. S kokosovim sladkorjem, kateri ima med vsemi vrstami naravnega sladkorja največ mineralov in vitaminov. Brez mleka in mlečnih izdelkov.
-
Mehki bonboni z okusom karamele so ekološkega izvora, brez umetnih dodatkov. Pri izdelavi sladkarij je pomembno dejstvo, da podjetje izbira surovine, ki prihajajo izključno iz certificiranih ekoloških kmetij, s čimer zagotavlja tudi njihov blagodejni učinek na telo. S kokosovim sladkorjem, kateri ima med vsemi vrstami naravnega sladkorja največ mineralov in vitaminov. Brez mleka in mlečnih izdelkov.
-
Glavni sestavini čokolade Mascao sta mešanica ekološko pridelanega kakava iz Bolivije, Domikanske republike, Peruja in Kostarike ter ekološko pridelan trsni sladkor mascobado s Filipinov. Čokolada Mascao je popolnoma naraven izdelek brez umetnih dodatkov in umetnih arom. Čokolada Mascao ima dvojno embalažo, zunanjo – papirnato in notranjo – polipropilensko, ki je v primerjavi z aluminijasto folijo okoljsko sprejemljivejša, saj za njeno proizvodnjo in razgradnjo porabimo manj energije.