Hrana
-
Mandljeva moka proizvajalca Diet Food je 100% ekološkega izvora, brez barvil, polnil in konzervansov. Ima visoko vsebnost beljakovin (22g /100g). Je bolj nasitna kot tipična moka in pomaga preprečiti hrepenenje po sladkem. Lahko se uporablja kor alternativa običajni moki. Je naravno, rahlo sladkega in maslenega okusa, svetlejše barve.
-
Gazirana kokosova voda, brez dodanega sladkorja, je 100% naravni izdelek iz mladih kokosov. Je brez umetnih ojačevalcev okusa, barvil in konzervansov. Naravno osvežujoča kokosova voda ima sladek okus po kokosu.Kokosova voda je bistra tekočina v sadju, ki se razlije iz mladih, zelenih kokosovih orehov. Popolnoma poteši žejo zahvaljujoč elektrolitom. Je naravna izotonična pijača, ki vas bo hidrirala po vadbi.Kokosova voda ima manj sladkorja kot številne športne pijače in bistveno manj sladkorja, kot gazirana pijača in nekateri sadni sokovi, zato je lahko odlična izbira za odrasle in otroke, ki iščejo manj sladko pijačo.
-
Negazirana kokosova voda, brez dodanega sladkorja, je 100% naravni izdelek iz mladih kokosov. Je brez umetnih ojačevalcev okusa, barvil in konzervansov. Naravno osvežujoča kokosova voda ima sladek okus po kokosu.Kokosova voda je bistra tekočina v sadju, ki se razlije iz mladih, zelenih kokosovih orehov. Popolnoma poteši žejo zahvaljujoč elektrolitom. Je naravna izotonična pijača, ki vas bo hidrirala po vadbi.Kokosova voda ima manj sladkorja kot številne športne pijače in bistveno manj sladkorja, kot gazirana pijača in nekateri sadni sokovi, zato je lahko odlična izbira za odrasle in otroke, ki iščejo manj sladko pijačo.
-
Naravno sladilo rastlinskega izvora, zelo podobnega okusa in sladkobe kot tradicionalen beli sladkor. Znan tudi kot brezov sladkor – najdemo ga v mnogih rastlinah, sadju, kot tudi človeškem telesu. Ima nizek glikemični indeks (GI = 7) in ga lahko uporabljajo diabetiki. Ima skoraj 40% manj kalorij kot tradicionalen beli sladkor.
-
Super eritritol je 100% namizno sladilo na osnovi eritritola. Gre za sladilo naravnega izvora in je alternativa pogosto uporabljanega belega sladkorja.Lahko ga uporabljajo diabetiki, saj ima nizek glikemični indeks (GI = približno 0). Uživanje hrane/pijače, ki vsebuje eritritol namesto sladkorja, povzroči manjši porast ravni glukoze v krvi po zaužitju, v primerjavi s hrano/pijačo, ki vsebuje sladkor.Lahko vsebuje sledi glutena, soje in oreščkov!
-
Konjak oziroma shirataki rezanci so 100% rastlinskega izvora.Glavna sestavina shirataki rezancev je Konjac Glucomannan - v vodi topna vlaknina, pridobljena iz korenin rastline Konnyak. So brez maščob, sladkorja, škroba in beljakovin, brez pšenice in glutena. Že samo z nadomestitvijo enega dnevnega obroka s Shirataki testeninami, v vaše telo vnesete bistevno manj kalorij, saj Shirataki testenine vsebujejo le 7 kcal na 100 g izdelka. So brez lastnega okusa, zato zlahka absorbirajo aromo dodatkov in začimb, so hitro pripravljeni, okusni in zdravi.
-
Konjak oziroma shirataki rezanci so 100% rastlinskega izvora.Glavna sestavina shirataki rezancev je Konjac Glucomannan - v vodi topna vlaknina, pridobljena iz korenin rastline Konnyak. So brez maščob, sladkorja, škroba in beljakovin, brez pšenice in glutena. Že samo z nadomestitvijo enega dnevnega obroka s Shirataki testeninami, v vaše telo vnesete bistevno manj kalorij, saj Shirataki testenine vsebujejo le 7 kcal na 100 g izdelka. So brez lastnega okusa, zato zlahka absorbirajo aromo dodatkov in začimb, so hitro pripravljeni, okusni in zdravi.
-
BIO lešnikov namaz 20 chocolate je narejen iz samo 3 sestavin in je božanskega okusa. Vsebuje 60% delež lešnikov ! Lešniki so sprva nežno praženi in nato zmleti v kremasto lešnikovo pasto. Pasti je dodan še ekološki kokosov sladkor in ekološka kakavova zrna, ki skupaj ustvarijo čudovit in kremast namaz.
-
Temno giandujo s celimi lešniki sestavljajo le 3 sestavine: 40% lešnikov, kakavova zrna in kokosov sladkor. Vse sestavine so iz nadzorovane ekološke pridelave. Lešnikova gianduja 20 chocolate je priboljšek, ki si ga brez skrbi lahko privoščijo tudi vegani in sladkosnedi, ki se izogibajo sladkorju. Slajena je namreč s kokosovim sladkorjem , ki ima zelo nizek glikemični indeks. Za sladkanje brez slabe vesti.
-
Morske alge iz Glicije v Španiji. Rjavo-sive lage, ki rastejo na globini 12m. So ročno nabrane in sušene na temperaturah do 38C. Primerne so za kuhanje in pečenje. Na sebe vežejo težke kovine. Težkih kovin v prebavnem sistemu ne izločajo, zato jih vedno zaužijemo kot zelenjavo. Pri namakanju žit in stročnic, jih namakamo in kuhamo skupaj z njimi. Pomagajo pri prebavi žitaric in stročnic.
-
Fino zmleta gorčica - senf. Prepriča vas s posebno fino konsistenco in posebnimi okusnimi odtenki. Prefinjeno začinjena z ingverjem, klinčki in kurkumo poudari tipičen okus gorčičnih semen in jabolčnega kisa. Še posebej všeč bo vsem tistim, ki pazite na porabo sladkorja: recept je brez dodanega sladkorja.