PRIPOROČAMO: Zbirka izbranih čajev je prijazno in toplo darilo.   Preveri zdaj!

Kozmetika

Padajoče
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Rastlinska barva za lase svetlo rjava, Khadi, 100g
    Ta Khadi zeliščna barva lase pobarva lase na svetlo rjavo. Barva daje polnost in sijaj.§S Khadijem si barvate in negujete lase s čisto naravnimi barvili in učinkovinami, ki ne poškodujejo lasne strukture. Vse barve so preverjene glede vsebnosti škodljivih snovi in so podvržene strogemu nadzoru. Ne vsebujejo konzervansov, ojačevalcev barv ali drugih kemičnih dodatkov. Rezultat barvanja je odvisen od začetne barve in strukture vaših las, kot tudi od časa barvanja.
  • Rastlinska barva za lase svetlo blond, Khadi, 100g
    Trajno obarvanje, izjemna nega, volumen in sijaj, vse v enem koraku! S Khadijem si barvate in negujete lase s čisto naravnimi barvili in učinkovinami, ki ne poškodujejo lasne strukture. Vse barve so preverjene glede vsebnosti škodljivih snovi in so podvržene strogemu nadzoru. Ne vsebujejo konzervansov, ojačevalcev barv ali drugih kemičnih dodatkov. Priporočamo, da pred barvanjem naredite test s poskusnim pramenom. Rezultat barvanja je odvisen od začetne barve in strukture vaših las, kot tudi od časa barvanja in temperature. Količina embalaže zadostuje za goste lase do ramen.SVETLO BLOND odtenek daje na svetlih laseh svetlo blond sijaj, temne lase pa neguje. LAS NE POSVETLI.
  • Fluid za sijaj las arganovo olje, Logona, 75ml
    Fluid za sijaj las arganovo olje je odličen ekološki dodatek za nego las. Za krhke in poškodovane lase. Formula za naravni sijaj z bio arganovim, mareličnim in Inca Inchi oljem skupaj z naravnim betainom daje lasem svilnat lesk, jih naredi mehke, gladke in optimizira naravno strukturo las. Kompleks za obnovo pomaga regenerirati zaradi oblikovanja in barvanja poškodovane in razcepljene konice - ni treba izpirati.
  • Fen styler bambus, Logona, 150ml
    Odličen ekološki dodatek za nego las. Obstojnost in volumen za vsak tip las. Vsebuje učvrščevalni izvleček bambusa za ustvarjalno oblikovanje las s sušilcem za lase. Certifikat BDIH. Naravne sestavina lase okrepijo in izboljšajo njihovo strukturo, zagotavljajo volumen, prožnost in obstojnost pričeske ter hkrati varujejo pred potencialno škodljivim prepogostim vročim sušenjem las. Vaši lasje so vidno in občutno polnejši, živi in bolj zdravi.
  • Moksa (moxa), dimna, 1 kos
    Dimna rolica mokse v obliki cigare. Moksibustija je oblika starodavne toplotne terapije, ki z gretjem stimulira določene točke telesa. Je del Tradicionalne kitajske medicine (TKM), ki pomaga pri čiščenju mraza in vlage (Yin energija) iz telesa. S segrevanjem odpira meridiane in na ta način aktivira naravne procese zdravljenja v telesu. Metoda moksibustije se v tradicionalni kitajski medicini svetuje pri zmanjšanju bolečine, pri mišičnih krčih, otekanju, spodbudi limfne cirkulacije in pri nekaterih notranjih boleznih, napetostih v trebuhu, bolečinah v pasu in nogah, bolečinah v trebuhu, kašelju in astmi, paralizi obraza, dismenoreji, periartritisu ramen, itd. Uporaba mokse deluje na različnih nivojih: pomaga ogreti dele telesa z namenom pospeševanja cirkulacije in limfnega pretoka, poskuša urejati pretok Qi (či, življenjska energija) ter krvi, pomaga k odpravi patogenih elementov v telesu.
  • Moksa (moxa), brezdimna, majhna, 1 kos
    Moksibustija je oblika starodavne toplotne terapije, ki z gretjem stimulira določene točke telesa. Je del Tradicionalne kitajske medicine (TKM), ki pomaga pri čiščenju mraza in vlage (Yin energija) iz telesa. S segrevanjem odpira meridiane in na ta način aktivira naravne procese zdravljenja v telesu. Metoda moksibustije se v tradicionalni kitajski medicini svetuje pri zmanjšanju bolečine, pri mišičnih krčih, otekanju, spodbudi limfne cirkulacije in pri nekaterih notranjih boleznih, napetostih v trebuhu, bolečinah v pasu in nogah, bolečinah v trebuhu, kašelju in astmi, paralizi obraza, dismenoreji, periartritisu ramen, itd. Uporaba mokse deluje na različnih nivojih: pomaga ogreti dele telesa z namenom pospeševanja cirkulacije in limfnega pretoka, poskuša urejati pretok Qi (či, življenjska energija) ter krvi, pomaga k odpravi patogenih elementov v telesu.
  • Moksa (moxa), brezdimna, 5 kosov
    Moksibustija je oblika starodavne toplotne terapije, ki z gretjem stimulira določene točke telesa. Je del Tradicionalne kitajske medicine (TKM), ki pomaga pri čiščenju mraza in vlage (Yin energija) iz telesa. S segrevanjem odpira meridiane in na ta način aktivira naravne procese zdravljenja v telesu. Metoda moksibustije se v tradicionalni kitajski medicini svetuje pri zmanjšanju bolečine, pri mišičnih krčih, otekanju, spodbudi limfne cirkulacije in pri nekaterih notranjih boleznih, napetostih v trebuhu, bolečinah v pasu in nogah, bolečinah v trebuhu, kašelju in astmi, paralizi obraza, dismenoreji, periartritisu ramen, itd. Uporaba mokse deluje na različnih nivojih: pomaga ogreti dele telesa z namenom pospeševanja cirkulacije in limfnega pretoka, poskuša urejati pretok Qi (či, življenjska energija) ter krvi, pomaga k odpravi patogenih elementov v telesu.
  • Moksa (moxa) škatla iz bambusa enojna
    Moksa škatla za eno mokso. Za izvajanje moksibustije. Za bolj varno uporabo, ker ima varnostno mrežico.
  • Moksa (moxa) škatla iz bambusa dvojna
    Moksa škatla za dvojno mokso. Za izvajanje moksibustije. Za bolj varno uporabo, ker ima varnostno mrežico.
  • Model za akupunkturo
    Akupunkturni model moškega telesa, izdelan iz mehke plastike. Akupunkturne točke in meridiani so prikazani v barvah. Napisi akupunkturnih točk so z evropskimi izrazi (črkovne številke). Opis v letaku je v angleščini z ustreznimi kitajskimi oznakami. Model je pritrjen na pravokotno podlago. Višina modela je približno 50 cm.
  • Irigator za klistiranje
    Črevesje je največji organ za razstrupljanje telesa, zato je pomembno, da mu pomagamo izločati strupe z občasnim klistiranjem. Ste vedeli, da lahko z njim preženete glavobol?
  • Indikator za merjenje PH
    Vas zanima, ali ste zakisani? Z merjenjem pH urina boste hitro dobili odgovor. Indikator za merjenje pH, ki vsebuje sto lističev z lestvico od 5,5 do 7,9 pH in natančnostjo merjenja na eno decimalko (na primer 6,1 ali 6,4), je idealen in praktičen pripomoček za to. Barvna lestvica je natisnjena na notranji strani platnic.
  • Damski vložki, ščitniki perila, Drion, 30 vložkov
    Ultra tanki 5 slojni ščitniki perila iz 100% naravnih in okolju prijaznih materialov, ki ne dražijo kože, ne vsebujejo kemikalij, nimajo stranskih učinkov in prepuščajo zrak. Priporoča se za dnevno uporabo. En paket vsebuje 30 ščitnikov perila z dimenzijo 155 mm.
  • Damski vložki, nočni, Drion, 8 vložkov
    Ultra tanki 8 slojni vložki s krilci iz 100% naravnih in okolju prijaznih materialov, ki ne dražijo kože, ne vsebujejo kemikalij, nimajo stranskih učinkov, izjemno hitro vpijajo in prepuščajo zrak. En paket vsebuje 8 vložkov za čas menstruacije z dimenzijo 280 mm.
  • Damski vložki, dnevni, Drion, 10 vložkov
    Ultra tanki 8 slojni vložki s krilci iz 100% naravnih in okolju prijaznih materialov, ki ne dražijo kože, ne vsebujejo kemikalij, nimajo stranskih učinkov, izjemno hitro vpijajo in prepuščajo zrak. En paket vsebuje 10 vložkov za čas menstruacije z dimenzijo 240 mm.
  • Neti pot, posodica za izpiranje nosu, keramična
    Neti Pot posodica za izpiranje nosu je narejena iz keramike. V Neti Pot posodici raztopimo sol v topli vodi, katero uporabimo za izpiranje nosu.
  • Strgalo za jezik, bakreno
    Strgalo za jezik je pripomoček za vzdrževanje ustne higiene. Baker ima antibakterijske lastnosti. Narejeno je tako, da lahko z zgornje površine jezika očistite obloge. Strgala so namenjena posebej čiščenju brazd na površini jezika, v katerih se zadržujejo bakterije, ki povzročajo slab zadah. Obloge je potrebno odstraniti zjutraj, saj se naberejo preko noči in vsebujejo bakterije in glivice.
  • Pomlajevalno vrtnično olje, ekološko, Florihana, 15g
    Kombinacija dveh vrtnic – olja šipkovih plodov in eteričnega olja damaščenske vrtnice (Rosa damascena & Rosa rubiginosa) – ustvarja božanski serum za obraz z izjemnim regenerativnim delovanjem.
  • Čistilna maska mineralna glina za nego las pred barvanjem, Logona, 100ml
    Priprava las za barvanje poškodovanih las. Logonina mineralna glina pripravi pred barvanjem vaše lase na barvanje z rastlinskimi lasnimi barvami. Naravna formula, ki vsebuje zeleno glino in vlažilen ekstrakt brezovih listov, intenzivno očisti lasišče in z las učinkovito odstrani sledi negovalnih produktov, silikonov, kožnih celic in odvečno maščobo. S tem se zagotovi, da lasje veliko bolje absorbirajo rastlinske barve.
  • Aplikator za šampon, Khadi
    Praktičen aplikator za redčenje šampona in za enakomerno porazdelitev.
  • Ušesne svečke, 6 kosov
    Ušesne svečke iz ekološkega bombaža in ekoloških eteričnih olj za sproščanje slušnega voda in sinusov.§Ušesne svečke so pripomoček za odstranjevanje ušesnega masla. Počasno gorenje ustvarja toplotni učinek, ki mehča ušesno maslo. Posledično, preko nežnega podtlaka, ki deluje dobrodejno na uho, se zmehčano maslo na naravni način izloči.
  • Dezodorant roll on Family, Sante, 50ml
    Nežen, a zanesljiv roll-on dezodorant nudi učinkovito ščiti pred neprijetnim vonjem in blago neguje posebej občutljivo kožo. Bio izvleček žajblja deluje antibakterijsko in protivirusno. Idealen je za uporabo pri ustni negi in v dezodorantih, saj učinkovito preprečuje potenje. Bio aloe vera sok pa intenzivno vlaži in dokazano pomirja razdraženo kožo.
  • Dezodorant kristalni roll on Pure spirit, Sante, 50ml
    Za zelo občutljivo kožo. Roll on na naraven način preprečuje nastanek neprijetnih vonjav, ne da bi zaviral normalno delovanje por. Aktivna 24-urna svežina. Brez parfumov, alkohola, konzervansov, barvil in soli aluminijevega klorida.
  • Čopič za nanašanje barve za lase
    Čopič za nanašanje rastlinskih barv za lase. Specialen čopič olajša barvanje z rastlinskimi barvami in zagotavlja lažji nanos. S konico pa lažje razporejate lase in pobarvate vrzeli.
Padajoče
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

sofinanciranje Republika Slovenija in Evropska unija

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.

Pozdravljeni in dobrodošli na spletnem portalu Stari most.
Portal in trgovina sta še v nastajanju. Dnevno dodajamo izdelke, vpise in vsebine. Na zalogi imamo poleg čajev še dodatke k prehrani, prehrano, eterična olja, naravno kozmetiko, ...

Več o nas in naši ponudbi lahko preberete tukaj.

Lahko nas za vse dodatne informacije tudi pokličete na 051 245 383 (vsak delovnik med 9.00 - 19.00 ter ob sobotah med 9.00 - 13.00)

Če želite, da vas o novostih, aktualnih vsebinah in posebnih ponudbah obveščamo tudi po e-pošti, pa vpišite svoje e-naslov spodaj.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje STARI MOST d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih STARI MOST d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice STARI MOST d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice STARI MOST d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec STARI MOST d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: STARI MOST d.o.o., Glavni trg 17, 8000 Novo mesto

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti