Trgovina
-
Eko borovi vršički z medom je izdelek slovenskega porekla, ki vsebuje ekološki izvleček iz borovih vršičkov in ekološki med. Ne vsebuje alkohola, konzervansov in barvil, zato je primeren tudi za otroke od enega leta dalje. Že naši predniki so pripravljali preparate iz borovih vršičkov in sladkorja. Ker vršički vsebujejo veliko naravnega vitamina C, krepijo splošno odpornost.
-
Eko sok rdeče pese z medom je izdelek, ki vsebuje 16-kratni koncentrat rdeče pese, ki ni toplotno obdelan, in ekološki med. Rdeča pesa je ekološkega izvora, pridelana na biodinamični način, ki doda izdelku še dodatno kvaliteto. Svežemu soku rdeče pese po posebni hladni metodi odvzamejo vodo. S tem dosežejo, da v izdelku ostanejo vse snovi, ki jih vsebuje sveža ekološka pesa. Izdelek je slovenskega porekla. Ne vsebuje alkohola, konzervansov in barvil, zato je primeren tudi za otroke od enega leta dalje. Za boljšo absorbcijo pozitivnih učinkovin izdelek vsebuje C vitamin.
-
Eko sok rdeče pese z medom je izdelek, ki vsebuje 16-kratni koncentrat rdeče pese, ki ni toplotno obdelan, in ekološki med. Rdeča pesa je ekološkega izvora, pridelana na biodinamični način, ki doda izdelku še dodatno kvaliteto. Svežemu soku rdeče pese po posebni hladni metodi odvzamejo vodo. S tem dosežejo, da v izdelku ostanejo vse snovi, ki jih vsebuje sveža ekološka pesa. Izdelek je slovenskega porekla. Ne vsebuje alkohola, konzervansov in barvil, zato je primeren tudi za otroke od enega leta dalje. Za boljšo absorbcijo pozitivnih učinkovin izdelek vsebuje C vitamin.
-
BIO lešnikov namaz 20 chocolate je narejen iz samo 3 sestavin in je božanskega okusa. Vsebuje 60% delež lešnikov ! Lešniki so sprva nežno praženi in nato zmleti v kremasto lešnikovo pasto. Pasti je dodan še ekološki kokosov sladkor in ekološka kakavova zrna, ki skupaj ustvarijo čudovit in kremast namaz.
-
Temno giandujo s celimi lešniki sestavljajo le 3 sestavine: 40% lešnikov, kakavova zrna in kokosov sladkor. Vse sestavine so iz nadzorovane ekološke pridelave. Lešnikova gianduja 20 chocolate je priboljšek, ki si ga brez skrbi lahko privoščijo tudi vegani in sladkosnedi, ki se izogibajo sladkorju. Slajena je namreč s kokosovim sladkorjem , ki ima zelo nizek glikemični indeks. Za sladkanje brez slabe vesti.
-
Gomasio (gomašo) je zmes pražene soli in delno zdrobljenega neoluščenega praženega sezama. Cenjen je v makrobiotični prehrani, saj jangizira naše telo. Običajno se ga uporablja za soljenje jedi, hrani pa da prav poseben okus. A gomasio ni samo navadna začimba, je starodavno zdravilo z Daljnega vzhoda, ki na telo deluje izrazito bazično.
-
Šoju (shōyu) je oznaka skupine sojininih omak, ki jih na Japonskem že stoletja proizvajajo na tradicionalni način. S fermentacijo soje in pšenice z morsko soljo. Zmes 1-2 leti zori v cedrinih sodih. S šoju poudarimo okuse v jedi, zvišamo vsebnost beljakovin. Obenem telo oskrbimo z encimi, ki pospešujejo prebavo.
-
Tradicionalni umeboši kis nastaja ob posebni in dolgotrajni fermentaciji umeboši sliv. Postopek lahko traja tudi več let. Uporabljamo ga namesto navadnega kisa za pripravo solat ali jedi, ki jih želimo zakisati in hkrati soliti. Priporočamo ga pri pripravi omak, krem, začimb in okusnejše "domače" majoneze. Odličen je za začinjanje kuhane in presne zelenjave, kjer nadomešča kuhinjsko sol in daje prijeten kiselkast okus.
-
Javorjev sirup grad C je 100% naravni javorjev sirup, kot nalašč za tiste, ki so bolj sladkosnedne narave in se nikakor ne morejo upreti sladkim stvarem. Ta sirup je naravno sladilo, katerega so poznali že Indijanci in ostala ameriška plemena v severovzhodnih predelih Združenih držav Amerike in iz jugovzhodne Kanade.