Trgovina
-
Zeliščni čaj iz stebel in cvetov ajde.Ajda je vsestransko uporabna rastlina. Užitni so tako plodovi (semena) kot tudi steblo, cvetovi in listi. Ker ne vsebuje glutena, je moka primerna v prehrani bolnikov s celiakijo. Stebla, cvetove in liste lahko uporabimo kot ajdov čaj ali pripravimo tinkturo. Čebelarji pridobivajo ajdov med.
-
Čajna mešanica je mešanica različnih zelišč, izdelana po recepturi znanega zdravilca in zeliščarja Ivana Maršiča iz Škofljice. Vsebuje naslednja zelišča: koprivo, gladišnik, ameriški slamnik, plod komarčka, potrošnik, jesenovo listje, slez, cvet sivke, močvirski oslad, zeleno proso, ajdo, cvet ognjiča, meliso in orehovo listje.
-
Izdelek Dr. Jacob’s vitamin K2 kapljice je nepogrešljiv pri zagotavljanju zdravja kosti, podpira pa tudi normalno strjevanje krvi. Vitamin K2 v obliki dolgoverižnega menakinona-7 se ponaša z izjemno visoko biološko razpoložljivostjo, zato ga lahko telo optimalno absorbira. Pridobljen je iz rastlinskih surovin.
-
Kava Chi bio, Dr. Jacob's, 400g
29,95 €Kava Chi bio je kava z izrazitim klasičnim okusom ter iz ekološko pridelanih sestavin. Posebna je zaradi dodanih vlaknin in rastlinskih izvlečkov guarane, ginsenga in gob reishi. Razvajajte se in občutite njen odličen okus, ki je hkrati nežen in poživljajoč. -
Uravnoteženost mineralov, kislin in baz je odvisna od zadostne preskrbe z bazičnimi vitalnimi snovmi, ki jih dobimo s prehrano (zelenjava, sadje). Bikarbonati, bazično delujoči citrati in tudi bazične mineralne snovi (kalij, magnezij, kalcij in cink) so še posebej dragoceni za uravnavanje kislinsko-bazičnega ravnovesja v telesu. Bazične tablete Dr. Jacob‘s vsebujejo še vitamin C in vitamin D.
-
Zeliščno mazilo, Maršič, 50g
9,50 €Maršičevo zeliščno mazilo iz zeliščnih izvlečkov in eteričnih olj je namenjeno večnamenski negi celega telesa. Mazilo pomaga krepiti organizem in spodbuja njegovo regeneracijo. Izdelano je po originalni recepturi slovitega zeliščarja Ivana Maršiča in se izdeluje že od leta 1962. Naravne sestavine mazila so iz kontrolirane ekološke pridelave.