Trgovina
-
PITA ČAJ, 25 VREČK
5,95 €Ajurvedski zeliščni čaj iz ekološke pridelave je čudovit svež čaj, ki pomirja Pitta došo. Pitta je bioenergija, ki je sestavljena iz elementov ognja in vode. -
EARL GREY, 20 VREČK
3,45 €Najboljši Ceylonski črni čaj z meglenih gorovij šrilanke, prežet z mamljivo aromo bergamotke. -
ČAJ ZA TOLAŽBO, 20 VREČK
3,45 €Ekološka, brezkofeinska čajna mešanica s kamilico in poprovo meto, s pomirjujočimi cvetličnimi zelišči ter začimbami. 20 čajnih vrečk, neto teža: 30 g. -
ČAJ ZA POŽIVLJANJE, 20 VREČK
3,45 €Ekološka, brezkofeinska čajna mešanica z meto, rooibos in zelišči ter začimbami. 20 čajnih vrečk, neto teža: 30 g. -
ČAJ ZA ČIŠČENJE, 20 VREČK
3,45 €Ekološka, brezkofeinska čajna mešanica - sladka in osvežujoča, z meto in pomirjujočimi zelišči ter začimbami. 20 čajnih vrečk, neto teža: 30 g. -
Po-Ho inhalator z oljem, A.Vogel
15,35 €Inhalator Po-Ho je pripomoček za lajšanje in osvežitev dihalnih poti. Omogoča inhaliranje mešanice vodnih par in eteričnega olja ali raztopine soli, ki jo pripravimo v spodnjem delu inhalatorja.Inhalatorju je priloženo olje Po-Ho. -
Olje Po-Ho, A.Vogel, 10ml
8,95 €Eterična olja so postala zelo priljubljena in se uporabljajo na različne načine. Ključna lastnost eteričnih olj je, da izparijo pri sobni temperaturi - to je razlog, da je vonj tako prijeten. -
Gomasio (gomašo) je zmes pražene soli in delno zdrobljenega neoluščenega praženega sezama. Cenjen je v makrobiotični prehrani, saj jangizira naše telo. Običajno se ga uporablja za soljenje jedi, hrani pa da prav poseben okus. A gomasio ni samo navadna začimba, je starodavno zdravilo z Daljnega vzhoda, ki na telo deluje izrazito bazično.
-
Šoju (shōyu) je oznaka skupine sojininih omak, ki jih na Japonskem že stoletja proizvajajo na tradicionalni način. S fermentacijo soje in pšenice z morsko soljo. Zmes 1-2 leti zori v cedrinih sodih. S šoju poudarimo okuse v jedi, zvišamo vsebnost beljakovin. Obenem telo oskrbimo z encimi, ki pospešujejo prebavo.
-
Tradicionalni umeboši kis nastaja ob posebni in dolgotrajni fermentaciji umeboši sliv. Postopek lahko traja tudi več let. Uporabljamo ga namesto navadnega kisa za pripravo solat ali jedi, ki jih želimo zakisati in hkrati soliti. Priporočamo ga pri pripravi omak, krem, začimb in okusnejše "domače" majoneze. Odličen je za začinjanje kuhane in presne zelenjave, kjer nadomešča kuhinjsko sol in daje prijeten kiselkast okus.