Trgovina
-
Zeliščni čaj iz stebel in cvetov ajde.Ajda je vsestransko uporabna rastlina. Užitni so tako plodovi (semena) kot tudi steblo, cvetovi in listi. Ker ne vsebuje glutena, je moka primerna v prehrani bolnikov s celiakijo. Stebla, cvetove in liste lahko uporabimo kot ajdov čaj ali pripravimo tinkturo. Čebelarji pridobivajo ajdov med.
-
Čajna mešanica je mešanica različnih zelišč, izdelana po recepturi znanega zdravilca in zeliščarja Ivana Maršiča iz Škofljice. Vsebuje naslednja zelišča: koprivo, gladišnik, ameriški slamnik, plod komarčka, potrošnik, jesenovo listje, slez, cvet sivke, močvirski oslad, zeleno proso, ajdo, cvet ognjiča, meliso in orehovo listje.
-
Kolagen shot je visoko koncentrirano prehransko dopolnilo s kolagenom, MSMjem, hialuronsko kislino, vitamini in cinkom za celovito nego telesa od znotraj, za mladosten videz, ohranjanje lepih las, čvrstih nohtov in gibljivih sklepov. Kolagen shot vsebuje ribji kolagen s širokim spektrom velikosti molekul peptidov. To omogoča odlično absorpcijo kolagena tam, kjer ga telo najbolj potrebuje. Telo v naravnem procesu staranja izgublja določena hranila, z rednim uživanjem kolagena in ostalih aktivnih učinkovin pa poskrbimo za bolj elastično kožo, sijoče, močne lase in hitrejšo rast las, čvrste nohte, gibljive sklepe, uravnano prebavo in boljše počutje. Kolagen shot vsebuje 5000 mg ribjega kolagena, 1500 mg MSMja, 30 mg hialuronske kisline, 150 µg biotina, vitamina C in B6 ter cink. Kolagen shot lahko uživajo vsi po 20. letu starosti. Takrat prične upadati proizvodnja lastnega kolagena v telesu. Po podatkih naj bi telo po 20. letu vsako leto proizvedlo 1,5% manj kolagena. Nanj prisegajo tudi najstniki, ki se borijo z aknasto kožo. Kolagen shot v tekočini ima okus po granatnem jabolku in je brez sladkorjev in maščob.
-
V naši trgovini imamo na voljo tudi 20L pakiranje, tako da imate možnost ponovnega polnjenja z lastno prazno embalažo. Detergent za ročno in strojno pranje belega in pisanega perila globinsko očisti tkanine in pusti prijetno svež vonj limonine trave- čistih eteričnih olj. Vsebuje rastlinski glicerin, ki deluje kot naravni mehčalec. Ne vsebuje fosfatov, barvil in sintetičnih dišav. Biološko razgradljiv.
-
Tekoči detergent s cvetovi pomaranče se uporablja za ročno in strojno pranje belega in pisanega perila. Po pranju ima perilo prijetno osvežujoč vonj cvetov pomarančevca. Vsebuje rastlinski glicerin, ki deluje kot naravni mehčalec. Ne vsebuje fosfatov, barvil in sintetičnih dišav. Je biološko razgradljiv.
-
Marseill milo iz skupine Biolu je primerno za pranje belega in pisanega perila ter za odstranjevanje madežev. Glicerin iz olivnega olja deluje na oblačila kot mehčalec. Milo je brez barvil, fosfatov in parabenov, odstrani trdovratne madeže, preprečuje sivenje belega perila in je popolnoma biološko razgradljivo.
-
Dišeč in negovalen mehčalec iz skupine Biolu pusti na vaših tkaninah prijeten, harmoničen vonj vrtnic z izvlečki damaščenke. Mehčalec se lahko doda pri vsakem programu pranja za odišavljenje in mehčanje perila, tudi za ljudi z zelo občutljivo kožo, saj je dermatološko testiran. Razredčen se lahko doda v parni likalnik. Ne vsebuje fosfatov, barvil in je brez sintetičnih dišav. Dermatološko testiran na nikelj ter hitro in popolnoma biološko razgradljiv.
-
Da je Byodov balzamični kis originalno iz Italije, je mogoče prepoznati po znaku za zaščiteno poreklo. Posebno razmerje mešanice rdečega vinskega kisa in zgoščenega grozdnega mošta zagotavlja posebej uravnotežen harmoničen okus tega ekološkega balzamičnega kisa, ki se proizvaja izključno v severni italijanski provinci Modena.§Pripravljen je z naravno fermentacijo. Byodo kisi se ne segrevajo z namenom, da ohranijo dragocene encime in arome.
-
Srečnejše kot so kokoši, okusnejša so jajca - to je Byodovo vodilo, ko gre za majonezo. Jajca, ki jih uporabljajo zanjo, prihajajo z bavarske bio kmetije, na kateri imajo kokoši za sprehajanje širno zeleno površino. Kremna, gosta in bogata tekstura Byodove delikatesne majoneze bo dopolnila in oplemenitila številne obroke.
-
Z 80-odstotno paradižnikovo kašo, paradižnikov kečap v plastenki obljublja dodaten sadni užitek. S posebnim paradižnikovo-sadnim okusom se gurmanske sanje uresničijo! Iz sveže nabranih italijanskih ekoloških paradižnikov. V nasprotju z običajnimi kečapi, sončno dozorele, sveže nabrane paradižnike za ekološki kečap Byodo takoj po pranju na kratko poparijo. To ohranja sadni okus in čudovito rdečo barvo.
-
Brizg Byodovega bio jabolčnega kisa v hipu spremeni kozarec vode v okusno in zdravo pijačo. Za pripravo bio jabolčnega, naravno motnega kisa so pri Byodu uporabili le domače sorte jabolk. Pripravljen je brez pregrevanja pri visokih temperaturah, da bi se ohranili dragoceni encimi in esenca. Ker ni filtriran, pač pa takoj po izdelavi polnjen v steklenice, je moten, na dnu steklenic pa se naredi usedlina. Oboje ne vpliva na kakovost, pač pa je znak naravnega proizvodnega procesa.
-
Vegansko? Da, a le najboljšega okusa. To so imeli v mislih pri Byodu, ko so pripravljali vegansko različico majoneze. Hoteli so ustvariti izdelek, ki bi se lahko primerjal s polnim okusom prave delikatesne majoneze.§Podobna je njihovi solatni majonezi. In s čim so nadomestili rumenjak? Ob tradicionalnih sestavinah, kot so sončnično olje, kis, gorčica, sladkor in sol, so jajca zamenjale sončnične beljakovine in naravni gostili: gvar gumi in koruzni škrob.
-
Priprava je zelo enostavna, rezultat pa puhast, lahek in preprosto božansko okusen. Verjetno najhitreje pripravljen mousse: z ročnim mešalnikom v samo 3 minutah preprosto stepite hladno mleko in smetano ter malo sladkorja in uživajte takoj ali ohlajeno. Pripravljen s pravo burbonsko vaniljo, brez želatine in glutena in primeren tudi kot puhast nadev za torte.
-
Čudovita vijolična barva Byodo moussa iz borovnic in ribeza obljublja najboljši sadni užitek in ima prav takšen okus. Uživajte v čudoviti puhasti sladici z okusno svežo sadno noto. Verjetno najhitreje pripravljen mousse: z ročnim mešalnikom v samo 3 minutah preprosto stepite hladno mleko in smetano ter malo sladkorja in uživajte takoj ali ohlajeno. Brez želatine in glutena.