Trgovina
-
ČAJ ZA TOLAŽBO, 20 VREČK
3,45 €Ekološka, brezkofeinska čajna mešanica s kamilico in poprovo meto, s pomirjujočimi cvetličnimi zelišči ter začimbami. 20 čajnih vrečk, neto teža: 30 g. -
ČAJ ZA POŽIVLJANJE, 20 VREČK
3,45 €Ekološka, brezkofeinska čajna mešanica z meto, rooibos in zelišči ter začimbami. 20 čajnih vrečk, neto teža: 30 g. -
ČAJ ZA ČIŠČENJE, 20 VREČK
3,45 €Ekološka, brezkofeinska čajna mešanica - sladka in osvežujoča, z meto in pomirjujočimi zelišči ter začimbami. 20 čajnih vrečk, neto teža: 30 g. -
100% naravno prehransko dopolnilo v obliki spreja, kar omogoča najhitrejšo absorbcijo - B-calm-plex.Naravno prehransko dopolnilo vitaminov B, ki zagotavljajo odlično podporo za vse, katere imate naporen in stresen vsakdan.Sinergija sestavin: vitamini B1, B3, B5, B6, B12 in C, izvlečki iz: kajenskega popra, lubja navadne brogovite, zelene solate, hmelja, ameriškega slamnika, belega vratiča, lubja magnolije, ginko bilobe, šentjanževke, baldrijana, pasijonke, čeladnice, vrbe, bioflavonoidi iz šiokaEnostavna uporaba kjerkoli, kadarkoli
-
100% naravno prehransko dopolnilo v obliki spreja, kar omogoča najhitrejšo absorbcijo - Liposomal D3. Dodaten plus D3 v Nutura razpršilu je to, da je liposomski, se pravi v maščobni ovojnici. Ima pa prednost pred vsemi liposomskimi pripravki, saj ni vezan na presnovo maščob – nekdo, ki slabo prebavlja maščobe in mu po zaužitju “obležijo” v želodcu, se tako izogne prebavnemu sistemu in ga dobi direktno čez sluznico. Dnevni odmerek (8 pršil) v povprečju zagotavlja % priporočenega dnevnega vnosa: vitamin D3 75 µg (= 3000 IU) 1500% PDV. Ni primerno za otroke do 10. leta starosti!Dnevni odmerek nudi 37,5 µg (= 1500 IU) 750% PDV liposomskega vitamina D3.Prehransko dopolnilo v razpršilu.+-240 pršil / za 1 mesechitra in odlična absorpcijaizkoristek (4 x 2 pršili na dan)sinergija sestavinenostavna uporaba kjerkoli, kadarkoli
-
100% naravno prehransko dopolnilo v obliki spreja, kar omogoča najhitrejšo absorbcijo - Otroški multi. Je popolna izbira za zaščito imunskega sistema naših malčkov.Otroci tako dobijo optimalno dnevno formulo vitaminov in mineralov brez dodatne vzpodbude.Je odličnega okusa, otroci ga imajo radi.Zakaj so tako priročni?Ker vemo, da je hrana danes osiromašena, saj otroci velikokrat ne jejo raznoliko, surovo zelenjavo – oz. dosti enolično in da resne študije na to opozorajajo. Telo je velikokrat v primanjkljajih vitaminov in mineralov, saj vemo, kako težko je otroke prepričati, da bi pogoltnili neko tableto.Sinergija aktivnih sestavin: vitamini A, B1, B3, B5, B6, B12, C, D3 in E, bioflavonoide iz šipkaEnostavna uporaba kjerkoli, kadarkoli
-
Aromatizirana kava z dodano aromo cimeta in lešnika (2 %). Aromatizirane kave pri Escobarju imenujejo tudi kave za posebne priložnosti, saj dajo trenutkom, ko jo uživamo, poseben pomen. Aromo dodajajo sveže praženi kavi, takoj po praženju, ko so kavna zrna najbolj dovzetna za prevzemanje okusa in arome iz okolice. Nato pustijo kavo počivati vsaj 48 ur, ko je pripravljena, da jo odpošljejo. V skodelico kave priporočamo dodatek mleka, ki poveže okuse kave in arome.
-
Aromatizirana kava z dodano aromo irish cream (2 %). Aromatizirane kave pri Escobarju imenujejo tudi kave za posebne priložnosti, saj dajo trenutkom, ko jo uživamo, poseben pomen. Aromo dodajajo sveže praženi kavi, takoj po praženju, ko so kavna zrna najbolj dovzetna za prevzemanje okusa in arome iz okolice. Nato pustijo kavo počivati vsaj 48 ur, ko je pripravljena, da jo odpošljejo. V skodelico kave priporočamo dodatek mleka, ki poveže okuse kave in arome.
-
Aromatizirana kava z dodano aromo kokosa (2 %). Aromatizirane kave pri Escobarju imenujejo tudi kave za posebne priložnosti, saj dajo trenutkom, ko jo uživamo, poseben pomen. Aromo dodajajo sveže praženi kavi, takoj po praženju, ko so kavna zrna najbolj dovzetna za prevzemanje okusa in arome iz okolice. Nato pustijo kavo počivati vsaj 48 ur, ko je pripravljena, da jo odpošljejo.
-
Aromatizirana kava z dodano aromo medu in lešnika (2 %). Aromatizirane kave pri Escobarju imenujejo tudi kave za posebne priložnosti, saj dajo trenutkom, ko jo uživamo, poseben pomen. Aromo dodajajo sveže praženi kavi, takoj po praženju, ko so kavna zrna najbolj dovzetna za prevzemanje okusa in arome iz okolice. Nato pustijo kavo počivati vsaj 48 ur, ko je pripravljena, da jo odpošljejo. V skodelico kave priporočamo dodatek mleka, ki poveže okuse kave in arome.
-
Aromatizirana kava z dodano aromo temne čokolade (2 %). Aromatizirane kave pri Escobarju imenujejo tudi kave za posebne priložnosti, saj dajo trenutkom, ko jo uživamo, poseben pomen. Aromo dodajajo sveže praženi kavi, takoj po praženju, ko so kavna zrna najbolj dovzetna za prevzemanje okusa in arome iz okolice. Nato pustijo kavo počivati vsaj 48 ur, ko je pripravljena, da jo odpošljejo.
-
Aromatizirana kava z dodano aromo vanilije in karamele (2 %). Aromatizirane kave pri Escobarju imenujejo tudi kave za posebne priložnosti, saj dajo trenutkom, ko jo uživamo, poseben pomen. Aromo dodajajo sveže praženi kavi, takoj po praženju, ko so kavna zrna najbolj dovzetna za prevzemanje okusa in arome iz okolice. Nato pustijo kavo počivati vsaj 48 ur, ko je pripravljena, da jo odpošljejo. V skodelico kave priporočamo dodatek mleka, ki poveže okuse kave in arome.
-
Med vsemi kavami je ta brazilska kava zagotovo favoritka ljubitljev turške kave in tradicionalnih kavnih okusov. Kava Brazilija Pico Mirante je pridelek posestva imenovanega Fazenda Passeio, lastnik je Adolfo Henrique Vieira Ferreira. Njegovi kavni nasadi se nahajajo na pobočjih gorske verige Serra do Pau D᾽Ahlo na nadmorskih višinah med 1100 in 1200 m v južnem delu regije Minas Gerais. Pico Mirante, po katerem je kava dobila ime, je najvišji vrh gorske verige. Zrna so rezultat skrbnega ročnega obiranja zrelih kavnih češenj. Brazilska kava Pico Mirante je ena izmed najboljših brazilskih kav, saj pridelava poteka v skladu z najnovejšimi praksami in pod budnim očesom izkušenega strokovnjaka Adolfa. Aroma / okus: mandelj / kakav / temna čokolada
-
Kava iz etiopske regije Sidamo je s svojimi cvetličnimi notami očarala že številne kavopivce. Etiopija je zibelka kave. Glavne regije, kjer pridelajo največ kave in po katerih so etiopske kave dobile ime, so Sidamo, Harar, Yirgacheffe, in Limu. Kava Sidamo izhaja iz obširne in rodovitne istoimenske regije Sidamo južno od jezera Awasa, v osrednji Etiopiji. Večino kave pridelajo kmetje na manjših kmetijah. Ker je izvoz kave v Etiopiji še vedno precej centraliziran, je kavo s posameznih kmetij skoraj nemogoče dobiti. Kavo, ki dozori enkrat letno, kmetje oberejo ročno, nato preko posebnega postopka mokrega čiščenja odstranijo lupino ter olupljena kavna zrna osušijo na t.i. afriških posteljah. To so dvignjene lesene konstrukcije, podobne posteljnim okvirom s podlago, na katerih razprostrejo kavna zrna in jih sušijo na soncu. Ko so dovolj suha, jih zapakirajo v vreče in nadaljni transport. Aroma / okus: cvetlice / med / citrusi