Trgovina
-
Zdravje in lepota sta eno. Hidrokolagen klinično dokazano izboljšuje hidriranost, gladkost in prožnost kože, preprečuje nastajanje globokih gub in izboljšuje čvrstost las. Narejen je iz najkakovostnejših kolagenskih peptidov, obogaten z optimalnim razmerjem za tvorbo vseh tipov kolagena ključnih aminokislin in iz naravnih ter čistih sestavin, brez dodanih umetnih sladil, arom, emulgatorjev ali konzervansov. Kar 98% absorbcija.
-
Apivital je mešanica kremnega medu (78–83 %), svežega cvetnega prahu (15–20 %), matičnega mlečka (0,5 %) in surovega propolisa (1 %). Apivital je nekaj najdragocenejšega, kar nam ponuja narava, in nekaj najboljšega, kar lahko zaužijete za svoje zdravje. Ena žlička Apivitala na dan odžene bolezen stran!
-
Apivital deluxe je še bolj obogatena mešanica kremnega medu (77–82 %), svežega cvetnega prahu (15–20 %), matičnega mlečka (1,5 %) in surovega propolisa (1,5 %). Apivital je nekaj najdragocenejšega, kar nam ponuja narava, in nekaj najboljšega, kar lahko zaužijete za svoje zdravje. Ena žlička Apivitala na dan odžene bolezen stran!
-
Naravna pomoč v času prehladov iz kraljestva čebel. Propolis je smola iglastih dreves, obogatena s pigmenti. Čebele ga izdelujejo za lastno zaščito pred mikrobi. Zaradi obilice protibakterijskih snovi se že stoletja uporablja kot naravno preventivno sredstvo pred različnimi boleznimi, povezanimi z infekcijami. Lahko ga zaužijemo samostojno, z medom ali s kocko sladkorja.
-
Naravna pomoč v času prehladov iz kraljestva čebel. Propolis je smola iglastih dreves, obogatena s pigmenti. Čebele ga izdelujejo za lastno zaščito pred mikrobi. Zaradi obilice protibakterijskih snovi se že stoletja uporablja kot naravno preventivno sredstvo pred različnimi boleznimi, povezanimi z infekcijami. Lahko ga zaužijemo samostojno, z medom ali s kocko sladkorja.
-
Naravna pomoč v času prehladov iz kraljestva čebel. Propolis je smola iglastih dreves, obogatena s pigmenti. Čebele ga izdelujejo za lastno zaščito pred mikrobi. Zaradi obilice protibakterijskih snovi se že stoletja uporablja kot naravno preventivno sredstvo pred različnimi boleznimi, povezanimi z infekcijami. Lahko ga zaužijemo samostojno, z medom ali s kocko sladkorja.
-
Akacijev med je izrazito svetle, skoraj vodene barve, nežnega vonja po akacijevih cvetovih in svežem satju ter milega okusa. Zaradi blage arome in visoke vsebnosti sladkorja je nepogrešljiv kot sladilo v čaju, kavi ali kosmičih, posebno priljubljen pa je pri najmlajših. Njihove čebele ga nabirajo v neokrnjenem Kozjanskem parku.
-
Akacijev med je izrazito svetle, skoraj vodene barve, nežnega vonja po akacijevih cvetovih in svežem satju ter milega okusa. Zaradi blage arome in visoke vsebnosti sladkorja je nepogrešljiv kot sladilo v čaju, kavi ali kosmičih, posebno priljubljen pa je pri najmlajših. Njihove čebele ga nabirajo v neokrnjenem Kozjanskem parku.
-
Apivital je mešanica kremnega medu (78–83 %), svežega cvetnega prahu (15–20 %), matičnega mlečka (0,5 %) in surovega propolisa (1 %). Apivital je nekaj najdragocenejšega, kar nam ponuja narava, in nekaj najboljšega, kar lahko zaužijete za svoje zdravje. Ena žlička Apivitala na dan odžene bolezen stran!
-
Cvetlični med je prvi med, ki ga točijo v letu, ponavadi že okoli prvomajskih praznikov. Barva je običajno svetlejša, okus pa slajši in preprost, vendar raznolik, saj je odvisen predvsem od tega, na katerih cvetlicah so ga čebele nabrale. Njihov med je v veliki meri pridobljen iz nektarja regratovih cvetov.
-
Cvetlični med je prvi med, ki ga točijo v letu, ponavadi že okoli prvomajskih praznikov. Barva je običajno svetlejša, okus pa slajši in preprost, vendar raznolik, saj je odvisen predvsem od tega, na katerih cvetlicah so ga čebele nabrale. Njihov med je v veliki meri pridobljen iz nektarja regratovih cvetov.
-
Cvetlični med je prvi med, ki ga točijo v letu, ponavadi že okoli prvomajskih praznikov. Barva je običajno svetlejša, okus pa slajši in preprost, vendar raznolik, saj je odvisen predvsem od tega, na katerih cvetlicah so ga čebele nabrale. Njihov med je v veliki meri pridobljen iz nektarja regratovih cvetov.
-
Zelo cenjeni hojev med je izrazito temne barve z zelenimi odtenki, njihove čebele pa ga nabirajo v Kočevskem Rogu. Manina paša na jelki (hoji) je odvisna od mnogih dejavnikov, zato se marsikatero leto zgodi, da hojevega medu ne točijo. Aroma spominja na smolo, karamelo ali na sirup smrekovih vršičkov. Je izredno bogat z minerali, priporoča pa se pri kašlju in bronhitisu. Na mednarodnem ocenjevanju v Semiču so leta 2013 zanj prejeli zlato medaljo.
-
Zelo cenjeni hojev med je izrazito temne barve z zelenimi odtenki, njihove čebele pa ga nabirajo v Kočevskem Rogu. Manina paša na jelki (hoji) je odvisna od mnogih dejavnikov, zato se marsikatero leto zgodi, da hojevega medu ne točijo. Aroma spominja na smolo, karamelo ali na sirup smrekovih vršičkov. Je izredno bogat z minerali, priporoča pa se pri kašlju in bronhitisu. Na mednarodnem ocenjevanju v Semiču so leta 2013 zanj prejeli zlato medaljo.
-
Kostanjev med je med za ljubitelje močnega in grenkega okusa. Grenkobo mu daje velika količina kostanjevega cvetnega prahu, zaradi česar je ta med prava zakladnica vitaminov in mineralov. Ker vsebuje manj glukoze, je najbolj primeren med za diabetike. Njihove čebele ga nabirajo na pobočjih in gozdovih dolenjskih Gorjancev.
-
Kostanjev med je med za ljubitelje močnega in grenkega okusa. Grenkobo mu daje velika količina kostanjevega cvetnega prahu, zaradi česar je ta med prava zakladnica vitaminov in mineralov. Ker vsebuje manj glukoze, je najbolj primeren med za diabetike. Njihove čebele ga nabirajo na pobočjih in gozdovih dolenjskih Gorjancev.
-
Kostanjev med je med za ljubitelje močnega in grenkega okusa. Grenkobo mu daje velika količina kostanjevega cvetnega prahu, zaradi česar je ta med prava zakladnica vitaminov in mineralov. Ker vsebuje manj glukoze, je najbolj primeren med za diabetike. Njihove čebele ga nabirajo na pobočjih in gozdovih dolenjskih Gorjancev.
-
V dolini reke Soče, izpod Krna, njihove čebele nabirajo lipov med. Je svetlo jantarne barve in značilnega blagega okusa, s prijetno aromo po lipovem cvetju pa je odličen partner zimskim čajem. Zaradi antibakterijskega delovanja je izrazito preventivno sredstvo in ga priporočamo vsem, ki se jih loteva prehlad.
-
V dolini reke Soče, izpod Krna, njihove čebele nabirajo lipov med. Je svetlo jantarne barve in značilnega blagega okusa, s prijetno aromo po lipovem cvetju pa je odličen partner zimskim čajem. Zaradi antibakterijskega delovanja je izrazito preventivno sredstvo in ga priporočamo vsem, ki se jih loteva prehlad.
-
100-odstotni kokosov sok iz mladih bio kokosovih orehov. V enem pakiranju je sok treh kokosovih orehov. Sok je primeren tudi za vegane. Svež bistri bio kokosov sok iz mladih kokosovih orehov je pravi zaklad narave. Mehak, osvežilen in sladkega okusa … je sok pravo doživetje. Ima malo kalorij in je brez maščob. Pridelan je iz orehov, starih od 5 do 6 mesecev, ki so skoraj brez kokosovega mesa, vsebujejo pa še vse minerale in vitalne snovi. Je pravi eliksir življenja, saj vsebuje minerale, ki so pomembni za ravnovesje vašega telesa. Kokosove orehe gojijo v skrbno izbranih ekoloških nasadih.
-
100-odstotni kokosov sok iz mladih bio kokosovih orehov. Pakiranje vsebuje sok enega in pol kokosovega oreha. Primeren je tudi za vegane. Svež bistri bio kokosov sok iz mladih kokosovih orehov je pravi zaklad narave. Mehak, osvežilen in rahlo sladkega okusa je sok pravo doživetje. Ima malo kalorij in je brez maščob. Pridelan je iz orehov, starih od 5 do 6 mesecev, ki so skoraj brez kokosovega mesa, vsebujejo pa še vse minerale in vitalne snovi.