Trgovina
-
Gazirana kokosova voda, brez dodanega sladkorja, je 100% naravni izdelek iz mladih kokosov. Je brez umetnih ojačevalcev okusa, barvil in konzervansov. Naravno osvežujoča kokosova voda ima sladek okus po kokosu.Kokosova voda je bistra tekočina v sadju, ki se razlije iz mladih, zelenih kokosovih orehov. Popolnoma poteši žejo zahvaljujoč elektrolitom. Je naravna izotonična pijača, ki vas bo hidrirala po vadbi.Kokosova voda ima manj sladkorja kot številne športne pijače in bistveno manj sladkorja, kot gazirana pijača in nekateri sadni sokovi, zato je lahko odlična izbira za odrasle in otroke, ki iščejo manj sladko pijačo.
-
Negazirana kokosova voda, brez dodanega sladkorja, je 100% naravni izdelek iz mladih kokosov. Je brez umetnih ojačevalcev okusa, barvil in konzervansov. Naravno osvežujoča kokosova voda ima sladek okus po kokosu.Kokosova voda je bistra tekočina v sadju, ki se razlije iz mladih, zelenih kokosovih orehov. Popolnoma poteši žejo zahvaljujoč elektrolitom. Je naravna izotonična pijača, ki vas bo hidrirala po vadbi.Kokosova voda ima manj sladkorja kot številne športne pijače in bistveno manj sladkorja, kot gazirana pijača in nekateri sadni sokovi, zato je lahko odlična izbira za odrasle in otroke, ki iščejo manj sladko pijačo.
-
Naravno sladilo rastlinskega izvora, zelo podobnega okusa in sladkobe kot tradicionalen beli sladkor. Znan tudi kot brezov sladkor – najdemo ga v mnogih rastlinah, sadju, kot tudi človeškem telesu. Ima nizek glikemični indeks (GI = 7) in ga lahko uporabljajo diabetiki. Ima skoraj 40% manj kalorij kot tradicionalen beli sladkor.
-
Super eritritol je 100% namizno sladilo na osnovi eritritola. Gre za sladilo naravnega izvora in je alternativa pogosto uporabljanega belega sladkorja.Lahko ga uporabljajo diabetiki, saj ima nizek glikemični indeks (GI = približno 0). Uživanje hrane/pijače, ki vsebuje eritritol namesto sladkorja, povzroči manjši porast ravni glukoze v krvi po zaužitju, v primerjavi s hrano/pijačo, ki vsebuje sladkor.Lahko vsebuje sledi glutena, soje in oreščkov!
-
Konjak oziroma shirataki rezanci so 100% rastlinskega izvora.Glavna sestavina shirataki rezancev je Konjac Glucomannan - v vodi topna vlaknina, pridobljena iz korenin rastline Konnyak. So brez maščob, sladkorja, škroba in beljakovin, brez pšenice in glutena. Že samo z nadomestitvijo enega dnevnega obroka s Shirataki testeninami, v vaše telo vnesete bistevno manj kalorij, saj Shirataki testenine vsebujejo le 7 kcal na 100 g izdelka. So brez lastnega okusa, zato zlahka absorbirajo aromo dodatkov in začimb, so hitro pripravljeni, okusni in zdravi.
-
Konjak oziroma shirataki rezanci so 100% rastlinskega izvora.Glavna sestavina shirataki rezancev je Konjac Glucomannan - v vodi topna vlaknina, pridobljena iz korenin rastline Konnyak. So brez maščob, sladkorja, škroba in beljakovin, brez pšenice in glutena. Že samo z nadomestitvijo enega dnevnega obroka s Shirataki testeninami, v vaše telo vnesete bistevno manj kalorij, saj Shirataki testenine vsebujejo le 7 kcal na 100 g izdelka. So brez lastnega okusa, zato zlahka absorbirajo aromo dodatkov in začimb, so hitro pripravljeni, okusni in zdravi.
-
Mandljevo mleko, ki je boljše zate in za okolje, enostavnejše za pripravo in slastno, kot še nikoli!MIMY je osnova za domačo pripravo mandljevega mleka. Narejena je iz 100% naravnih sestavin, popolnoma brez dodatkov, ki jih ne moreš izgovoriti. Tvoje mleko je pripravljeno v manj kot minuti. Je odlična rešitev za na dopust ali pot.Brez kompromisov zate in za okolje.Za tvoj zdrav način življenja. Z neskončno možnostmi uporabe.Narejen z ljubeznijo v Sloveniji.
-
Mandljevo mleko, ki je boljše zate in za okolje, enostavnejše za pripravo in slastno, kot še nikoli!MIMY je osnova za domačo pripravo mandljevega mleka. Narejena je iz 100% naravnih sestavin, popolnoma brez dodatkov, ki jih ne moreš izgovoriti. Tvoje mleko je pripravljeno v manj kot minuti. Je odlična rešitev za na dopust ali pot.Brez kompromisov zate in za okolje.Za tvoj zdrav način življenja. Z neskončno možnostmi uporabe.Narejen z ljubeznijo v Sloveniji.
-
Akacijev med je izrazito svetle, skoraj vodene barve, nežnega vonja po akacijevih cvetovih in svežem satju ter milega okusa. Zaradi blage arome in visoke vsebnosti sladkorja je nepogrešljiv kot sladilo v čaju, kavi ali kosmičih, posebno priljubljen pa je pri najmlajših. Njihove čebele ga nabirajo v neokrnjenem Kozjanskem parku.
-
Akacijev med je izrazito svetle, skoraj vodene barve, nežnega vonja po akacijevih cvetovih in svežem satju ter milega okusa. Zaradi blage arome in visoke vsebnosti sladkorja je nepogrešljiv kot sladilo v čaju, kavi ali kosmičih, posebno priljubljen pa je pri najmlajših. Njihove čebele ga nabirajo v neokrnjenem Kozjanskem parku.
-
Apivital je mešanica kremnega medu (78–83 %), svežega cvetnega prahu (15–20 %), matičnega mlečka (0,5 %) in surovega propolisa (1 %). Apivital je nekaj najdragocenejšega, kar nam ponuja narava, in nekaj najboljšega, kar lahko zaužijete za svoje zdravje. Ena žlička Apivitala na dan odžene bolezen stran!
-
Cvetlični med je prvi med, ki ga točijo v letu, ponavadi že okoli prvomajskih praznikov. Barva je običajno svetlejša, okus pa slajši in preprost, vendar raznolik, saj je odvisen predvsem od tega, na katerih cvetlicah so ga čebele nabrale. Njihov med je v veliki meri pridobljen iz nektarja regratovih cvetov.
-
Cvetlični med je prvi med, ki ga točijo v letu, ponavadi že okoli prvomajskih praznikov. Barva je običajno svetlejša, okus pa slajši in preprost, vendar raznolik, saj je odvisen predvsem od tega, na katerih cvetlicah so ga čebele nabrale. Njihov med je v veliki meri pridobljen iz nektarja regratovih cvetov.
-
Cvetlični med je prvi med, ki ga točijo v letu, ponavadi že okoli prvomajskih praznikov. Barva je običajno svetlejša, okus pa slajši in preprost, vendar raznolik, saj je odvisen predvsem od tega, na katerih cvetlicah so ga čebele nabrale. Njihov med je v veliki meri pridobljen iz nektarja regratovih cvetov.
-
Zelo cenjeni hojev med je izrazito temne barve z zelenimi odtenki, njihove čebele pa ga nabirajo v Kočevskem Rogu. Manina paša na jelki (hoji) je odvisna od mnogih dejavnikov, zato se marsikatero leto zgodi, da hojevega medu ne točijo. Aroma spominja na smolo, karamelo ali na sirup smrekovih vršičkov. Je izredno bogat z minerali, priporoča pa se pri kašlju in bronhitisu. Na mednarodnem ocenjevanju v Semiču so leta 2013 zanj prejeli zlato medaljo.