Trgovina
-
Gama ognjičeva krema preobčutljivo in iritirano kožo revitalizira ter ji povrne vitalnost, svežino in mladosten videz. Primerna je za nega kože na soncu (po sončenju), vetru, mrazu. Je optimalna naravna hranljiva esencialna linija šestih izbranih zelišč, vitaminov A, E, B5-Pantenol ter olja borage (vsebuje največ gama linolenske kisline, nenasičene maščobne kisline), ki jih potrebuje organizem za izgradnjo bioloških membran ter nastanek tkivnih hormonov.
-
Gabezovo mazilo je prvenstveno namenjeno za nego in regeneracijo tkiva. Zdravilna učinkovina GABEZA je alantoin, ki v kombinaciji z izvlečkom ŠENTJANŽEVKE, REGRATA, dodatkom MANDLJEVEGA , LANENEGA olja ter vitamina A in E predstavlja popolno nego tkiva po poškodbah v primerih: zloma, zvina, izpaha ter pri nategnjenih mišicah in kitah. Gabezovo mazilo je nepogrešljivo pri negi obremenjenega telesa, še posebej pri aktivnih športnikih in rekreativcih. Primerno je tudi za nego kože po sončenju in pri negi vezivnega tkiva v primeru revme in putike zaradi presnovnih motenj.
-
BIO lešnikov namaz 20 chocolate je narejen iz samo 3 sestavin in je božanskega okusa. Vsebuje 60% delež lešnikov ! Lešniki so sprva nežno praženi in nato zmleti v kremasto lešnikovo pasto. Pasti je dodan še ekološki kokosov sladkor in ekološka kakavova zrna, ki skupaj ustvarijo čudovit in kremast namaz.
-
Temno giandujo s celimi lešniki sestavljajo le 3 sestavine: 40% lešnikov, kakavova zrna in kokosov sladkor. Vse sestavine so iz nadzorovane ekološke pridelave. Lešnikova gianduja 20 chocolate je priboljšek, ki si ga brez skrbi lahko privoščijo tudi vegani in sladkosnedi, ki se izogibajo sladkorju. Slajena je namreč s kokosovim sladkorjem , ki ima zelo nizek glikemični indeks. Za sladkanje brez slabe vesti.
-
Sezamovo olje je izredno hranljivo olje, pridobljeno s hladnim stiskanjem sezamovih semen, s katerim v sestavo olja vstopi veliko zdravih sestavin iz samih semen. Najpogosteje ga uporabljamo pri pripravi jedi, pogosto mešanega s sončničnim oljem, pa tudi kot okusen preliv za različne solate, ki dolgo ohranja njeno svežino.
-
Kokosovo mleko je danes ena izmed najbolj priljubljenih sestavin v ajurvedski in azijski kuhinji. Idealen je za popoln okus kokosa pri raznih jedeh, sladkih ali slanih, ter pomaga izboljšati skladnost okusnih obrokov. Predvsem se odlično obnese pri vseh omakah s curryem, kjer povdari sam okus currya. Idealno za kuhanje, sladice in slaščice.