Trgovina
-
Zeliščni čaj iz stebel in cvetov ajde.Ajda je vsestransko uporabna rastlina. Užitni so tako plodovi (semena) kot tudi steblo, cvetovi in listi. Ker ne vsebuje glutena, je moka primerna v prehrani bolnikov s celiakijo. Stebla, cvetove in liste lahko uporabimo kot ajdov čaj ali pripravimo tinkturo. Čebelarji pridobivajo ajdov med.
-
Čajna mešanica je mešanica različnih zelišč, izdelana po recepturi znanega zdravilca in zeliščarja Ivana Maršiča iz Škofljice. Vsebuje naslednja zelišča: koprivo, gladišnik, ameriški slamnik, plod komarčka, potrošnik, jesenovo listje, slez, cvet sivke, močvirski oslad, zeleno proso, ajdo, cvet ognjiča, meliso in orehovo listje.
-
Liposomski vitamin C - pomaranča, tekoče prehransko dopolnilo s sladilom, odlično prehransko dopolnilo za dvig imunskega sistema. Priporočen odmerek vsebuje 500 mg vitamina C z okusom pomaranče in naravnim sladilom.Liposomski vitamin C ima povečano biorazpoložljivost in je primeren za vegane. Vitamin C pripomore k povečani absorpciji železa.
-
Liposomski vitamin C - pomaranča, tekoče prehransko dopolnilo s sladilom, odlično prehransko dopolnilo za dvig imunskega sistema. Priporočen odmerek vsebuje 500 mg vitamina C z okusom pomaranče in naravnim sladilom.Liposomski vitamin C ima povečano biorazpoložljivost in je primeren za vegane. Vitamin C pripomore k povečani absorpciji železa.
-
Inovativna formula poskrbi za ohranjanje vašega lastnega kolagena in za nastanek novega kolagena.Raven kolagena začne po 20. letu upadati (koža postaja manj prožna, manj elastična, izgublja vlago in nastajajo gubice).Kolagen pridobivajo iz živalske kože in kosti, zato je največ izdelkov na tržišču narejenega iz goveje ali ribje kože. Mi pa smo želeli najti rastlinsko dopolnilo, s pomočjo katerega bo naše telo čim dalj časa ohranilo naš lasten kolagen in spodbudilo nastanek novega kolagena. Naš izdelek torej ne vsebuje živalskih sestavin.Naš izdelek ne vsebuje kolagena, temveč ključne sestavine v visokih odmerkih, ki na naraven način pripomorejo k ohranjanju lastnega kolagena in nastanku novega. Tako lahko na najbolj naraven način poskrbimo za sijočo kožo, čvrste nohte, močne lase in gibljive sklepe. Veganski kolagen ReNew telesu priskrbi vse esencialne sestavine, ki so izjemno pomembne za tvorjenje kolagena: MSM, C vitamin, Cink, AK, zeleni čaj. Po drugi strani preprečuje razgradnjo kolagena in staranja kože, ki ju povzročata oksidativni stres in okoljski dejavniki.
-
Floradix Floravital je prehransko dopolnilo s pomembnimi vitamini in minerali. Floravital vsebuje organsko železo (II) v obliki železovega glukonata in vitamine B1, B2, B6, B12 in C. Vitamini B2, B6, B12 in C prispevajo k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ter sproščanju energije pri presnovi. Železo ima poleg omenjenih dobrobiti pomembno vlogo tudi pri nastajanju rdečih krvničk in hemoglobina. Vitamina B6 in B12 imata vlogo pri nastajanju rdečih krvničk, vitamin B2 pa pri ohranjanju normalnih rdečih krvničk. Poleg tega vitamin C povečuje absorpcijo železa. Tonik Floravital vsebuje železo v obliki fero glukonata, ki ga telo zlahka vsrka.
-
V naši trgovini imamo na voljo tudi 20L pakiranje, tako da imate možnost ponovnega polnjenja z lastno prazno embalažo. Detergent za ročno in strojno pranje belega in pisanega perila globinsko očisti tkanine in pusti prijetno svež vonj limonine trave- čistih eteričnih olj. Vsebuje rastlinski glicerin, ki deluje kot naravni mehčalec. Ne vsebuje fosfatov, barvil in sintetičnih dišav. Biološko razgradljiv.
-
Tekoči detergent s cvetovi pomaranče se uporablja za ročno in strojno pranje belega in pisanega perila. Po pranju ima perilo prijetno osvežujoč vonj cvetov pomarančevca. Vsebuje rastlinski glicerin, ki deluje kot naravni mehčalec. Ne vsebuje fosfatov, barvil in sintetičnih dišav. Je biološko razgradljiv.
-
Marseill milo iz skupine Biolu je primerno za pranje belega in pisanega perila ter za odstranjevanje madežev. Glicerin iz olivnega olja deluje na oblačila kot mehčalec. Milo je brez barvil, fosfatov in parabenov, odstrani trdovratne madeže, preprečuje sivenje belega perila in je popolnoma biološko razgradljivo.
-
Dišeč in negovalen mehčalec iz skupine Biolu pusti na vaših tkaninah prijeten, harmoničen vonj vrtnic z izvlečki damaščenke. Mehčalec se lahko doda pri vsakem programu pranja za odišavljenje in mehčanje perila, tudi za ljudi z zelo občutljivo kožo, saj je dermatološko testiran. Razredčen se lahko doda v parni likalnik. Ne vsebuje fosfatov, barvil in je brez sintetičnih dišav. Dermatološko testiran na nikelj ter hitro in popolnoma biološko razgradljiv.
-
Da je Byodov balzamični kis originalno iz Italije, je mogoče prepoznati po znaku za zaščiteno poreklo. Posebno razmerje mešanice rdečega vinskega kisa in zgoščenega grozdnega mošta zagotavlja posebej uravnotežen harmoničen okus tega ekološkega balzamičnega kisa, ki se proizvaja izključno v severni italijanski provinci Modena.§Pripravljen je z naravno fermentacijo. Byodo kisi se ne segrevajo z namenom, da ohranijo dragocene encime in arome.
-
Srečnejše kot so kokoši, okusnejša so jajca - to je Byodovo vodilo, ko gre za majonezo. Jajca, ki jih uporabljajo zanjo, prihajajo z bavarske bio kmetije, na kateri imajo kokoši za sprehajanje širno zeleno površino. Kremna, gosta in bogata tekstura Byodove delikatesne majoneze bo dopolnila in oplemenitila številne obroke.
-
Z 80-odstotno paradižnikovo kašo, paradižnikov kečap v plastenki obljublja dodaten sadni užitek. S posebnim paradižnikovo-sadnim okusom se gurmanske sanje uresničijo! Iz sveže nabranih italijanskih ekoloških paradižnikov. V nasprotju z običajnimi kečapi, sončno dozorele, sveže nabrane paradižnike za ekološki kečap Byodo takoj po pranju na kratko poparijo. To ohranja sadni okus in čudovito rdečo barvo.
-
Brizg Byodovega bio jabolčnega kisa v hipu spremeni kozarec vode v okusno in zdravo pijačo. Za pripravo bio jabolčnega, naravno motnega kisa so pri Byodu uporabili le domače sorte jabolk. Pripravljen je brez pregrevanja pri visokih temperaturah, da bi se ohranili dragoceni encimi in esenca. Ker ni filtriran, pač pa takoj po izdelavi polnjen v steklenice, je moten, na dnu steklenic pa se naredi usedlina. Oboje ne vpliva na kakovost, pač pa je znak naravnega proizvodnega procesa.