Trgovina
-
Vlažilno in negovalno, ekološko hladno stiskano ricinusovo masažno olje, prehranske kakovosti. Ricinusovo olje, pridobljeno iz semen ricinusa, je primerno za masažo sklepov mišic in trebuha, za nego mastne kože z aknami ter za zmanjševanje gubic in podočnjakov na obrazu. Ricinusovo olje pospešuje tudi rast las, trepalnic in obrvi. Ogrevalni, vlažilni in pomirjevalni učinki nudijo idealno pomoč pri vseh vrstah zaprtja in dražeče izsušenosti. Ugodno vpliva tudi na lajšanje težav z bolečinami in zatekanjem.
-
Posebno blaga zobna pasta brez tenzidov in mentola za čiščenje in negovanje zob ter vzdrževanje zdravih dlesni. Učinkovito preprečuje zobni plak in karies. Uravnotežena kombinacija 5-ih aktivnih sestavin. Zeliščna formulacija s hermeliko, rožmarinom, žajbljem, ameriškim slamnikom in miro preprečuje vnetje. Priporočljiva pri homeopatskem zdravljenju. Blag osvežujoč okus z naravnimi mineralnimi, sklenini prijaznimi čistilnimi zrnci. Brez sintetičnih fluorovih dodatkov. Priporočamo z zadostnim vnosom fluora. NaTrue certifikat za naravno ekološko kozmetiko. Vegansko. Ni testirano na živalih.
-
Blaga penasta zobna pasta za čiščenje in negovanje zob ter vzdrževanje zdravih dlesni. S 1450ppm natrijevega fluorida za učinkovito preprečevanje kariesa in zaščito zob. Ekološki žajbelj vzdržuje zdrave dlesni. Z izjemno osvežujočim oljem ekološke poprove mete. Z naravnimi nežnimi mineralnimi, sklenini prijaznimi čistilnimi zrnci.
-
Zobna pasta s kamilico sensitive je namenjena čiščenju občutljivih zob in dlesni. Z mineralnim kalijevim kloridom za pomirjanje izpostavljenih zobnih živcev. Kompleks učinkovin kamilice, žajblja in nepozebnika preprečuje vnetje in krepi dlesni. Brez sintetičnih fluorovih sestavin. Kalijev klorid, naravni mineral v zobni pasti Sensitive, naredi zaščitno plast okoli zobnega živca in zaščiti živec ter tako olajša preobčutljivost zob.
-
Močni in zdravi otroški zobje z blagim zobnim gelom kids jagoda - že od prvega zoba naprej. Od 0 do 6 let. S ksilitolom. Z naravnim kremenčevim gelom za posebno nežno in učinkovito odstranjevanje plaka. Posebej prilagojena malčkom, okusna, sveža naravna aroma mete za brez stresno čiščenje zob. Brez fluoridovih sestavin. Priporočamo, če uporabljate fluoridove tablete.
-
Konopljino olje v oljarni Pečarič proizvajajo s hladno stiskanim postopkom. Je nefiltrirano in nerafinirano, kar botruje k mogim prednostim. Olje ohranja vsebnosti mineralov in vitaminov, je temnejše zelenkaste barve, odličnega okusa in združuje mnoge pozitivne učinke. Olje pridelujejo iz semen konoplje iz ekološke pridelave.
-
Jedilno nerafinirano in nefiltrirano eko lešnikovo olje, pridelano iz suhih lešnikovih jedrc iz ekološke pridelave. Lešnikovo olje vsebuje 60 odstotkov maščob, 13 beljakovin, 10 odstotkov sladkorja, vitamine skupine B (B1, B6) in E, rudninsko bogastvo, kalija in kalcija, fosfor, magnezij in železo. Eko lešnikovo olje vsebuje tudi manjšo količino mikroelementov selena, stroncij, bor in molibden. Vsebuje alergen: lešnik. 100% naravno in hladno stiskano olje.
-
Pečarič EKO marelično olje je jedilno, nerafinirano in nefiltrirano olje, pridelano iz grenkih mareličnih jederc iz ekološke pridelave. Pakirano v temne steklenice, ki varujejo olje pred svetlobo in morebitnim kvarjenjem, velikost steklenice pa omogoča čim manjšo prisotnost kisika v steklenici. Tako je zagotovljena obstojnost in kvaliteta olja.
-
Jedilno nerafinirano in nefiltrirano olje črne kumine, pridelano iz semen črne kumine iz ekološke pridelave. 100% naravno in hladno stiskano olje. Pakirano v temne steklenice, ki varujejo olje pred svetlobo in morebitnim kvarjenjem, velikost steklenice pa omogoča čim manjšo prisotnost kisika v steklenici. Tako je zagotovljena obstojnost in kvaliteta olja.
-
Eko orehovo olje je jedilno nerafinirano in nefiltrirano, pridelano iz orehovih jedrc iz ekološke pridelave. Eko orehovo olje ima bogat, oreškov okus, ki je kot nalašč primeren za solatne prelive, aromatiziranje rib in zrezkov, polivke za testenine in dodatek k sladicam. Eko orehovo olje je najbolje uporabiti termično neobdelano, hladno. Ko orehovo olje segrevamo, moramo biti previdni, saj lahko hitro postane grenkega okusa.
-
Eko šipkovo olje je 100% naravno in hladno stiskano olje s poli nenasičenimi maščobnimi kislinami. Pridobimo ga iz mesnatega dela pešk šipka. Šipkovo olje je primerno za regeneracijo celic, saj pomaga pri razširjenih porah in blaži simptome aken. Je zlato redeče barve, nima vonja in se hitro vpije v kožo, tako da ne pušča madežev, koža pa je po nanosu svilnata.
-
Da je Byodov balzamični kis originalno iz Italije, je mogoče prepoznati po znaku za zaščiteno poreklo. Posebno razmerje mešanice rdečega vinskega kisa in zgoščenega grozdnega mošta zagotavlja posebej uravnotežen harmoničen okus tega ekološkega balzamičnega kisa, ki se proizvaja izključno v severni italijanski provinci Modena.§Pripravljen je z naravno fermentacijo. Byodo kisi se ne segrevajo z namenom, da ohranijo dragocene encime in arome.
-
Srečnejše kot so kokoši, okusnejša so jajca - to je Byodovo vodilo, ko gre za majonezo. Jajca, ki jih uporabljajo zanjo, prihajajo z bavarske bio kmetije, na kateri imajo kokoši za sprehajanje širno zeleno površino. Kremna, gosta in bogata tekstura Byodove delikatesne majoneze bo dopolnila in oplemenitila številne obroke.
-
Z 80-odstotno paradižnikovo kašo, paradižnikov kečap v plastenki obljublja dodaten sadni užitek. S posebnim paradižnikovo-sadnim okusom se gurmanske sanje uresničijo! Iz sveže nabranih italijanskih ekoloških paradižnikov. V nasprotju z običajnimi kečapi, sončno dozorele, sveže nabrane paradižnike za ekološki kečap Byodo takoj po pranju na kratko poparijo. To ohranja sadni okus in čudovito rdečo barvo.
-
Brizg Byodovega bio jabolčnega kisa v hipu spremeni kozarec vode v okusno in zdravo pijačo. Za pripravo bio jabolčnega, naravno motnega kisa so pri Byodu uporabili le domače sorte jabolk. Pripravljen je brez pregrevanja pri visokih temperaturah, da bi se ohranili dragoceni encimi in esenca. Ker ni filtriran, pač pa takoj po izdelavi polnjen v steklenice, je moten, na dnu steklenic pa se naredi usedlina. Oboje ne vpliva na kakovost, pač pa je znak naravnega proizvodnega procesa.