Trgovina
-
BetterYou DLux Infant zagotavlja popoln, priporočeni dnevni odmerek vitamina D3 za dojenčke. Primeren je od rojstva pa vse do treh let starosti. Je izjemno priročen, saj ga ni treba hraniti v hladilniku, je prijetnega, zelo nežnega okusa po kokosu in kar je najpomembnejše, pri dojenčkih ne povzroča nadležnih krčev.
-
Ekološko amlo od Etnobotanike se lahko uporablja kot negovalno oblogo ali naravno barvo za lase. V primeru oblog gre za naravno rešitev proti sivenju in izpadanju las ter vsem vnetnim spremembam na koži in lasišču. Prav tako lahko amlo uporabimo tudi kot pomožno barvilo pri kombinaciji KANA in INDIGO za kavno barvo las, v primeru da želimo barvo brez rdečega odtenka.
-
KANA KOT POPOLNA NARAVNA BARVA ZA LASEKana je rastlina, ki v svojih listih proizvede rdečkasto barvilo lavson, ki se uporablja za naravno barvanje las.Da bi dobili različne barvne odtenke las, se odlično kombinira z ostalimi rastlinskimi barvami kot so indigo, sena, amla, hibiskus.Kana od Etnobotanike je 100 % ekološka kana v “body art” kvaliteti:– lasem daje lesk– trajno obarva vaš las– učinkovito in trajno prekriva sive lase– spodbuja rast las– preprečuje nastanek prhljaja na lasišču– ima hladilni učinek na lasišče
-
Naravno seno lahko uporabljate zgolj kot naravno negovalo las ali pa kot naravno ekološko barvo za lase, odvisno je namreč od postopka priprave paste iz prahu.Naravna sena vsebuje zlato-rumen pigment. Gre za eno izmed najboljših naravnih negovalnih sredstev za lase in lasišče. Naravna sena lasem daje volumen, zlat sijaj ter svilnat otip. Zelo dobrodejna je za lasišče, še posebej, če se borite s prhljajem, mastnim lasiščem ali glivičnimi obolenji.
-
Aromatizirana kava z dodano aromo cimeta in lešnika (2 %). Aromatizirane kave pri Escobarju imenujejo tudi kave za posebne priložnosti, saj dajo trenutkom, ko jo uživamo, poseben pomen. Aromo dodajajo sveže praženi kavi, takoj po praženju, ko so kavna zrna najbolj dovzetna za prevzemanje okusa in arome iz okolice. Nato pustijo kavo počivati vsaj 48 ur, ko je pripravljena, da jo odpošljejo. V skodelico kave priporočamo dodatek mleka, ki poveže okuse kave in arome.
-
Aromatizirana kava z dodano aromo irish cream (2 %). Aromatizirane kave pri Escobarju imenujejo tudi kave za posebne priložnosti, saj dajo trenutkom, ko jo uživamo, poseben pomen. Aromo dodajajo sveže praženi kavi, takoj po praženju, ko so kavna zrna najbolj dovzetna za prevzemanje okusa in arome iz okolice. Nato pustijo kavo počivati vsaj 48 ur, ko je pripravljena, da jo odpošljejo. V skodelico kave priporočamo dodatek mleka, ki poveže okuse kave in arome.
-
Aromatizirana kava z dodano aromo kokosa (2 %). Aromatizirane kave pri Escobarju imenujejo tudi kave za posebne priložnosti, saj dajo trenutkom, ko jo uživamo, poseben pomen. Aromo dodajajo sveže praženi kavi, takoj po praženju, ko so kavna zrna najbolj dovzetna za prevzemanje okusa in arome iz okolice. Nato pustijo kavo počivati vsaj 48 ur, ko je pripravljena, da jo odpošljejo.
-
Aromatizirana kava z dodano aromo medu in lešnika (2 %). Aromatizirane kave pri Escobarju imenujejo tudi kave za posebne priložnosti, saj dajo trenutkom, ko jo uživamo, poseben pomen. Aromo dodajajo sveže praženi kavi, takoj po praženju, ko so kavna zrna najbolj dovzetna za prevzemanje okusa in arome iz okolice. Nato pustijo kavo počivati vsaj 48 ur, ko je pripravljena, da jo odpošljejo. V skodelico kave priporočamo dodatek mleka, ki poveže okuse kave in arome.
-
Aromatizirana kava z dodano aromo temne čokolade (2 %). Aromatizirane kave pri Escobarju imenujejo tudi kave za posebne priložnosti, saj dajo trenutkom, ko jo uživamo, poseben pomen. Aromo dodajajo sveže praženi kavi, takoj po praženju, ko so kavna zrna najbolj dovzetna za prevzemanje okusa in arome iz okolice. Nato pustijo kavo počivati vsaj 48 ur, ko je pripravljena, da jo odpošljejo.
-
Aromatizirana kava z dodano aromo vanilije in karamele (2 %). Aromatizirane kave pri Escobarju imenujejo tudi kave za posebne priložnosti, saj dajo trenutkom, ko jo uživamo, poseben pomen. Aromo dodajajo sveže praženi kavi, takoj po praženju, ko so kavna zrna najbolj dovzetna za prevzemanje okusa in arome iz okolice. Nato pustijo kavo počivati vsaj 48 ur, ko je pripravljena, da jo odpošljejo. V skodelico kave priporočamo dodatek mleka, ki poveže okuse kave in arome.
-
Med vsemi kavami je ta brazilska kava zagotovo favoritka ljubitljev turške kave in tradicionalnih kavnih okusov. Kava Brazilija Pico Mirante je pridelek posestva imenovanega Fazenda Passeio, lastnik je Adolfo Henrique Vieira Ferreira. Njegovi kavni nasadi se nahajajo na pobočjih gorske verige Serra do Pau D᾽Ahlo na nadmorskih višinah med 1100 in 1200 m v južnem delu regije Minas Gerais. Pico Mirante, po katerem je kava dobila ime, je najvišji vrh gorske verige. Zrna so rezultat skrbnega ročnega obiranja zrelih kavnih češenj. Brazilska kava Pico Mirante je ena izmed najboljših brazilskih kav, saj pridelava poteka v skladu z najnovejšimi praksami in pod budnim očesom izkušenega strokovnjaka Adolfa. Aroma / okus: mandelj / kakav / temna čokolada
-
Kava iz etiopske regije Sidamo je s svojimi cvetličnimi notami očarala že številne kavopivce. Etiopija je zibelka kave. Glavne regije, kjer pridelajo največ kave in po katerih so etiopske kave dobile ime, so Sidamo, Harar, Yirgacheffe, in Limu. Kava Sidamo izhaja iz obširne in rodovitne istoimenske regije Sidamo južno od jezera Awasa, v osrednji Etiopiji. Večino kave pridelajo kmetje na manjših kmetijah. Ker je izvoz kave v Etiopiji še vedno precej centraliziran, je kavo s posameznih kmetij skoraj nemogoče dobiti. Kavo, ki dozori enkrat letno, kmetje oberejo ročno, nato preko posebnega postopka mokrega čiščenja odstranijo lupino ter olupljena kavna zrna osušijo na t.i. afriških posteljah. To so dvignjene lesene konstrukcije, podobne posteljnim okvirom s podlago, na katerih razprostrejo kavna zrna in jih sušijo na soncu. Ko so dovolj suha, jih zapakirajo v vreče in nadaljni transport. Aroma / okus: cvetlice / med / citrusi
-
Kava hišna mešanica Escobar vsebuje 100 % Premium Arabico, ki je prava poslastica za kavne gurmane. Escobar je kompleksna mešanica gourmet kav, ki nosi družinsko ime pražarne Escobar, saj v skodelici združuje znanje in dolgoletne izkušnje ter posebno pozornost pri izboru vrhunskih kav vrste Arabica. Z gotovostjo trdimo, da je to njihova najbolj cenjena mešanica, ob kateri se koža naježi tudi najzahtevnejšim kavnim gurmanom. Odlična je ne glede na to, kako si jo pripravite, tudi ob dodatku mleka dokaže svojo vrhunskost. Pri gourmet kavah je poleg kakovosti surovin zelo pomembno tudi sveže praženje. Najboljšo, najbogatejšo aromo in okus imajo sveže pražene kave. Aroma / okus: čokolada, karamela, ki pridejo do izraza v prijetnem in uravnoteženem pookusu