Trgovina
-
Zeliščni čaj iz stebel in cvetov ajde.Ajda je vsestransko uporabna rastlina. Užitni so tako plodovi (semena) kot tudi steblo, cvetovi in listi. Ker ne vsebuje glutena, je moka primerna v prehrani bolnikov s celiakijo. Stebla, cvetove in liste lahko uporabimo kot ajdov čaj ali pripravimo tinkturo. Čebelarji pridobivajo ajdov med.
-
Čajna mešanica je mešanica različnih zelišč, izdelana po recepturi znanega zdravilca in zeliščarja Ivana Maršiča iz Škofljice. Vsebuje naslednja zelišča: koprivo, gladišnik, ameriški slamnik, plod komarčka, potrošnik, jesenovo listje, slez, cvet sivke, močvirski oslad, zeleno proso, ajdo, cvet ognjiča, meliso in orehovo listje.
-
Floradix Floravital je prehransko dopolnilo s pomembnimi vitamini in minerali. Floravital vsebuje organsko železo (II) v obliki železovega glukonata in vitamine B1, B2, B6, B12 in C. Vitamini B2, B6, B12 in C prispevajo k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ter sproščanju energije pri presnovi. Železo ima poleg omenjenih dobrobiti pomembno vlogo tudi pri nastajanju rdečih krvničk in hemoglobina. Vitamina B6 in B12 imata vlogo pri nastajanju rdečih krvničk, vitamin B2 pa pri ohranjanju normalnih rdečih krvničk. Poleg tega vitamin C povečuje absorpcijo železa. Tonik Floravital vsebuje železo v obliki fero glukonata, ki ga telo zlahka vsrka.
-
Presenečeni boste nad globoko aromo te čokolade Cacao Crudo, sploh nad odlično kombinacijo limonine ostrine in božanske čokolade. Italijanska čokoladnica Cacao Crudo uporablja zrele ekološke limone. Ročno jih olupijo ter sušijo na nizkih 30°C kar 36 do 40 ur. Lupinico narežejo na majhne koščke in jo vmešajo v presno čokolado iz najboljšega Criollo kakava. Rezultat je zelo svež citrusni okus, nežen in mehak, ki se v ustih razvije postopoma in pusti obstojen pookus.
-
Verjetno najbolj prepoznaven izdelek Cacao Crudo – edinstven in dragocen; zaprite oči in dovolite, da vas okus maline popelje skozi najplemenitejše arome. Združuje najkakovostnejši kakav Criollo s sadnimi aromami in rahlo kisel priokus malin (11,3%). Z liofilizacijo malin zaščitijo njihovo lepo rdečo barvo , senzorične lastnosti, dragocene antiokisdante in druga hranila, značilna za to jagodičevje. Če želite ceniti resnično vrednost te čokoladice, ne pozabite, da je za pridelavo 100 gramov malin, ki jih uporabijo za to čokolado, potrebnih 1,5 kilograma svežih malin!
-
Presenečeni boste nad globoko aromo te čokolade Cacao Crudo, sploh nad intenzivnim prehodom iz čokoladnega okusa na pomarančnega. Italijanska čokoladnica Cacao Crudo uporablja zrele ekološke pomarančne iz Sicilije. Ročno jih olupijo (samo najtanjšo plast oranžne lupine) ter sušijo na nizkih 30°C kar 36 do 40 ur. Lupinico narežejo na majhne koščke in jo vmešajo v presno čokolado iz najboljšega Criollo kakava. Lupinica v ustih ustvari eksplozijo pomarančnega okusa a hkrati daje dovolj prostora čokoladi, da se v polnosti izrazi.
-
Za najmehkejšo in najbolj nežno presno čokolado Cacao Crudo uporabljajo pražene lešnike “Tonda Gentile Romana”, ki jih zmeljejo v fino pasto in dodajo dve preprosti sestavini: kakavovo pasto in kokosov nektar. Visok delež lešnikov in najkakovostnejšega kakava Criollo zagotavlja mehko in nežno čokolado, ki se kar topi v ustih. Vsebuje ekološka nepražena Criollo kakavova zrna, min. 65% kakava. Čokolada vsebuje visok delež magnezija, 165 mg na 100 g čokolade.
-
Bio presni lešnikov nugat (toroni) - hrustljavi nepraženi celi lešniki, popolnoma obdani s surovo lešnikovo pasto, pomešani s finim kakavom enega porekla iz Peruja in sokom kokosovih cvetov. Začutili boste lešnike in zelo nežen, kremast nugat s pravim okusom čokolade. Uporabljena je avtohtona vrsta ekološkega kakava (Criollo), ki vsebuje visok delež magnezija, 145 mg na 100 g čokolade. Sestavljen je samo iz 3 sestavin: poleg kakava in lešnikov vsebuje še ekološki kokosov nektar, ki ima nizek GI-35.
-
Bio presni mandljev nugat (toroni) - hrustljavi nepraženi celi mandlji, popolnoma obdani s surovo mandljevo pasto, pomešani s finim kakavom enega porekla iz Peruja in sokom kokosovih cvetov. Začutili boste mandlje iz Sicilije in zelo nežen, kremast nugat s pravim okusom čokolade. Uporabljena je avtohtona vrsta ekološkega kakava (Criollo), ki vsebuje visok delež magnezija, 145 mg na 100 g čokolade. Sestavljen je samo iz 3 sestavin: poleg kakava in mandljev vsebuje še ekološki kokosov nektar, ki ima nizek GI-35.
-
Zeliščno mazilo, Maršič, 50g
9,50 €Maršičevo zeliščno mazilo iz zeliščnih izvlečkov in eteričnih olj je namenjeno večnamenski negi celega telesa. Mazilo pomaga krepiti organizem in spodbuja njegovo regeneracijo. Izdelano je po originalni recepturi slovitega zeliščarja Ivana Maršiča in se izdeluje že od leta 1962. Naravne sestavine mazila so iz kontrolirane ekološke pridelave.