Trgovina
-
Liposomski vitamin C - pomaranča, tekoče prehransko dopolnilo s sladilom, odlično prehransko dopolnilo za dvig imunskega sistema. Priporočen odmerek vsebuje 500 mg vitamina C z okusom pomaranče in naravnim sladilom.Liposomski vitamin C ima povečano biorazpoložljivost in je primeren za vegane. Vitamin C pripomore k povečani absorpciji železa.
-
Liposomski vitamin C - pomaranča, tekoče prehransko dopolnilo s sladilom, odlično prehransko dopolnilo za dvig imunskega sistema. Priporočen odmerek vsebuje 500 mg vitamina C z okusom pomaranče in naravnim sladilom.Liposomski vitamin C ima povečano biorazpoložljivost in je primeren za vegane. Vitamin C pripomore k povečani absorpciji železa.
-
Inovativna formula poskrbi za ohranjanje vašega lastnega kolagena in za nastanek novega kolagena.Raven kolagena začne po 20. letu upadati (koža postaja manj prožna, manj elastična, izgublja vlago in nastajajo gubice).Kolagen pridobivajo iz živalske kože in kosti, zato je največ izdelkov na tržišču narejenega iz goveje ali ribje kože. Mi pa smo želeli najti rastlinsko dopolnilo, s pomočjo katerega bo naše telo čim dalj časa ohranilo naš lasten kolagen in spodbudilo nastanek novega kolagena. Naš izdelek torej ne vsebuje živalskih sestavin.Naš izdelek ne vsebuje kolagena, temveč ključne sestavine v visokih odmerkih, ki na naraven način pripomorejo k ohranjanju lastnega kolagena in nastanku novega. Tako lahko na najbolj naraven način poskrbimo za sijočo kožo, čvrste nohte, močne lase in gibljive sklepe. Veganski kolagen ReNew telesu priskrbi vse esencialne sestavine, ki so izjemno pomembne za tvorjenje kolagena: MSM, C vitamin, Cink, AK, zeleni čaj. Po drugi strani preprečuje razgradnjo kolagena in staranja kože, ki ju povzročata oksidativni stres in okoljski dejavniki.
-
Na voljo SAMO za nakup in osebni prevzem v FIZIČNI TRGOVINI Stari most na Glavnem trgu 17 v Novem mestu. Biotta Breuss sok je ekološki direktni laktofermentirani zelenjavni sok izdelan po originalnem receptu Rudolfa Breussa, ki združuje uravnoteženo mešanico dragocenih zelenjavnih sokov. Biotta Breuss zelenjavni sok je še posebno primeren v obdobjih postenja, saj vsebuje veliko pomembnih vitaminov, ki jih telo potrebuje med procesom razstrupljanja.
-
Na voljo SAMO za nakup in osebni prevzem v FIZIČNI TRGOVINI Stari most na Glavnem trgu 17 v Novem mestu. Je sveže stisnjen 100% sok iz bio zelene. Za izdelavo soka se uporablja ekološka zelena iz švicarskega Thurgauja, ki jo po pobiranju neposredno pridela Biotta. Zahvaljujoč nežni in hitri obdelavi se arome še posebej dobro ohranijo in tako zagotavljajo poln okus. Poleg tega je zelena naravni vir kalija.
-
Mandljevo mleko, ki je boljše zate in za okolje, enostavnejše za pripravo in slastno, kot še nikoli!MIMY je osnova za domačo pripravo mandljevega mleka. Narejena je iz 100% naravnih sestavin, popolnoma brez dodatkov, ki jih ne moreš izgovoriti. Tvoje mleko je pripravljeno v manj kot minuti. Je odlična rešitev za na dopust ali pot.Brez kompromisov zate in za okolje.Za tvoj zdrav način življenja. Z neskončno možnostmi uporabe.Narejen z ljubeznijo v Sloveniji.
-
Mandljevo mleko, ki je boljše zate in za okolje, enostavnejše za pripravo in slastno, kot še nikoli!MIMY je osnova za domačo pripravo mandljevega mleka. Narejena je iz 100% naravnih sestavin, popolnoma brez dodatkov, ki jih ne moreš izgovoriti. Tvoje mleko je pripravljeno v manj kot minuti. Je odlična rešitev za na dopust ali pot.Brez kompromisov zate in za okolje.Za tvoj zdrav način življenja. Z neskončno možnostmi uporabe.Narejen z ljubeznijo v Sloveniji.
-
Gomasio (gomašo) je zmes pražene soli in delno zdrobljenega neoluščenega praženega sezama. Cenjen je v makrobiotični prehrani, saj jangizira naše telo. Običajno se ga uporablja za soljenje jedi, hrani pa da prav poseben okus. A gomasio ni samo navadna začimba, je starodavno zdravilo z Daljnega vzhoda, ki na telo deluje izrazito bazično.
-
Šoju (shōyu) je oznaka skupine sojininih omak, ki jih na Japonskem že stoletja proizvajajo na tradicionalni način. S fermentacijo soje in pšenice z morsko soljo. Zmes 1-2 leti zori v cedrinih sodih. S šoju poudarimo okuse v jedi, zvišamo vsebnost beljakovin. Obenem telo oskrbimo z encimi, ki pospešujejo prebavo.
-
Tradicionalni umeboši kis nastaja ob posebni in dolgotrajni fermentaciji umeboši sliv. Postopek lahko traja tudi več let. Uporabljamo ga namesto navadnega kisa za pripravo solat ali jedi, ki jih želimo zakisati in hkrati soliti. Priporočamo ga pri pripravi omak, krem, začimb in okusnejše "domače" majoneze. Odličen je za začinjanje kuhane in presne zelenjave, kjer nadomešča kuhinjsko sol in daje prijeten kiselkast okus.
-
Javorjev sirup grad C je 100% naravni javorjev sirup, kot nalašč za tiste, ki so bolj sladkosnedne narave in se nikakor ne morejo upreti sladkim stvarem. Ta sirup je naravno sladilo, katerega so poznali že Indijanci in ostala ameriška plemena v severovzhodnih predelih Združenih držav Amerike in iz jugovzhodne Kanade.