PRIPOROČAMO: Zbirka izbranih čajev je prijazno in toplo darilo.   Preveri zdaj!

Dodatki k prehrani

Padajoče
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Mumijo (shilajit) v prahu, Herbana, 60g
    Mumijo (tudi šilajit) je smola temnorjave barve s kompleksno sestavo, ki izvira iz gorovij Himalaje, Altaia in Kavkaza. Lokalni prebivalci teh področji smolo kot prehransko dopolnilo uporabljajo že stoletja.
  • He shou wu v prahu, ekološki, Herbana, 125g
    He Shou Wu (He šo Vu) oz Fo-ti je vrsta dresni, ki izvira iz Kitajske. Tradicionalno se uporablja kot stimulator vitalne življenjske energije (chi), saj omogoča njen neoviran pretok. Znano je tudi, da deluje krepilno.
  • Neem v prahu, ekološki, Herbana, 125g
    Neem oziroma „čudežno drevo“ je zimzelena trajnica z belimi cvetovi in olivam podobnimi plodovi. Velja za eno najbolj pogosto uporabljenih sestavin v ajurvedi. V starodavnih zapisih zasledimo, da so neem uporabljali že pred 5000 leti. Uporabljate ga lahko za kopeli, maske za obraz in nego lasišča.
  • Chaga goba v prahu, ekološka, Herbana, 60g
    Premium čaga goba iz ekološke pridelave. Čaga goba je drevesna parazitna goba, imenovana tudi brezin luknjač, ki se hrani pretežno z sokovi dreves na katerih gosti. Izredno je razširjena v Sibiriji, kjer se redno uporablja v domačih pripravkih.
  • Klorela alga Yaeyama, Institut.O, 200 tablet
    Klorela Yaeyama® je modrozelena alga, ki se uporablja za obogatitev prehrane z naravnimi in koristnimi rastlinskimi hranili.✓ Vsebuje beljakovine, vitamine A, B12, K, folno kislino ter minerale.✓ Visoka vsebnost vitamina B12, zato je pomemben dodatek zlasti k prehrani vegetarijancev in veganov.✓ Zahvaljujoč posebnemu postopku upraševanja, je Klorela Yaeyama lahko prebavljiva.✓ Ne vsebuje pesticidov.
  • MAP beljakovine – esencialne aminokisline, Institut.O, 120 tablet
    MAP beljakovine vsebujejo vseh 8 esencialnih aminokislin – gradnikov beljakovin.✓ Edinstvena formula esencialnih aminokislin v prosto dostopni, prečiščeni obliki✓ Prebavijo se hitro (v roku 23 minut od zaužitja) in ne obremenjujejo telesa✓ 100% naravne, čiste aminokisline✓ Ne vsebujejo sestavin živalskega izvora✓ Za krepitev življenjske energije
  • MegaHydrate, Institut.O, 60 kapsul
    MegaHydrate™ – FHES je mineralni prah, ki deluje kot antioksidant. Vsebuje zelo majhne silicijeve minerale (koloide). Zaradi njih ima MegaHydrate™ nižjo površinsko napetost od običajne vode. Poleg tega je v silicijevih koloidih shranjeno zelo veliko vodikovih negativnih ionov (H-), ki se v dotiku z vodo sproščajo vanjo. To daje vodi antioksidantske sposobnosti. Glavna učinkovina v MegaHydrate™ je tako silicijev hidrid.
  • Silicij QuantumSIL, 60 kapsul
    Mikroniziran organski silicij, ki ga odlikuje visoka stopnja biološke razpoložljivosti. Naravno podpira zdravje sklepov, kosti, ožilja, dlesni in zob. Krepi sintezo kolagena, elastina in glikozaminglikana.
  • Omega 3 Premium Asta, 250ml
    Biorazpoložljivo omega-3 olje z astaksantinom✓ 2.750 mg Omega3 maščobnih kislin v dnevnem odmerku✓ V naravni obliki trigliceridov, ki zagotavlja najvišjo stopnjo absorpcije.✓ Z najnižjo stopnjo oksidacije TOTOX✓ Brez okusa po ribah ali neprijetnega refluksa✓ Z dodanim astaksantinom✓ Tekoča oblika omogoča enostaven način uživanja
  • Liposomski vitamin C, Ekolife natura, 100ml
    Liposomski vitamin C - pomaranča, tekoče prehransko dopolnilo s sladilom, odlično prehransko dopolnilo za dvig imunskega sistema. Priporočen odmerek vsebuje 500 mg vitamina C z okusom pomaranče in naravnim sladilom.Liposomski vitamin C ima povečano biorazpoložljivost in je primeren za vegane. Vitamin C pripomore k povečani absorpciji železa.
  • Bazične tablete, Dr. Jacob's, 250g
    Uravnoteženost mineralov, kislin in baz je odvisna od zadostne preskrbe z bazičnimi vitalnimi snovmi, ki jih dobimo s prehrano (zelenjava, sadje). Bikarbonati, bazično delujoči citrati in tudi bazične mineralne snovi (kalij, magnezij, kalcij in cink) so še posebej dragoceni za uravnavanje kislinsko-bazičnega ravnovesja v telesu. Bazične tablete Dr. Jacob‘s vsebujejo še vitamin C in vitamin D.
  • Bazični prašek, Dr. Jacob's, 300g
    Vsebuje 95 % citratov, ki so pridobljeni iz rastlinskih in mineralnih surovin. Citrati so naravna sestavina naših celic. Za pravilno kislinsko-bazično ravnovesje so mineralne snovi kot so kalij, magnezij in kalcij najpomembnejše. Prijazen je do želodca in črevesja.
  • Probiotik BactoFlor 10/20 za odrasle, 100 kapsul
    BactoFlor 10/20 nudi optimalno preskrbo z aktivnimi bakterijskimi kulturami. Vsebuje 10 pomembnih, med seboj dopolnjujočih se bakterijskih kultur, ki se lahko uspešno naselijo v tankem in debelem črevesju. Koncentracija kolonijskih enot je zelo visoka, saj znaša 20 milijard enot na kapsulo.
  • Probiotik BactoFlor za otroke (do 12 let), 60g
    Izbor aktivnih bakterijskih kultur, ki se nahajajo v BactoFlor prašku, je prilagojen črevesni flori otrok in dojenčkov v skladu z različnimi fazami razvoja organizma, od katerih je tudi odvisna naselitev bakterij v črevesju. Je v obliki prahu, zato ga lahko individualno doziramo. BactoFlor za otroke lahko uživajo tudi dojenčki od 1. tedna dalje.
  • Vitamin K2 kapljice, Dr. Jacob's , 20ml
    Izdelek Dr. Jacob’s vitamin K2 kapljice je nepogrešljiv pri zagotavljanju zdravja kosti, podpira pa tudi normalno strjevanje krvi. Vitamin K2 v obliki dolgoverižnega menakinona-7 se ponaša z izjemno visoko biološko razpoložljivostjo, zato ga lahko telo optimalno absorbira. Pridobljen je iz rastlinskih surovin.
  • Multi EM ferment, 500ml
    Simbiotičen napitek, proizveden v procesu večstopenjske fermentacije, ki vsebuje 31 različnih bakterijskih sevov ter fermentirana zelišča in rastline.✓ 31 raznovrstnih Efektivnih mikroorganizmov (EM)✓ Biodostopna hranila iz raznovrstnih rastlinskih virov✓ 20 milijard živih mikroorganizmov v odmerku✓ Vir (L+) mlečne kisline✓ Primerno in priporočljivo za celo družino
  • NADH Original Instant Power, 60 pastil
    Stabiliziran NADH z visoko stopnjo biodostopnosti.✓ Podjezična oblika edina omogoča hitro in učinkovito absorpcijo✓ 20 mg NADH v 1 lingvaleti✓ Več energije za vsakodnevne izzive✓ Odlična podpora ob vsakovrstnih naporih✓ Naraven biološki anti-aging
  • Neotosil, 450ml

    Neotosil, 450ml

    99,90 €
    Inovativno prehransko dopolnilo s ciljno zasnovanim kompleksom biodostopnih polifenolov s celovitim hranilnim spektrom.✓ Bioaktivni vitamini C, E, B12, folna kislina in beta-karoten (provitamin A) s povišano dostopnostjo✓ Visoko koncentrirana antioksidativna moč✓ Primerno in priporočljivo ob izpostavljenosti raznovrstnim oblikam stresa✓ Za dolgoročno ohranjanje zdravja in vitalnosti: zaščita in obnova celic, nevroregeneracija, imunski sistem, antioksidant, vzdrževanje sluznice
  • Melatonin MelatoninaMed Fast, Institut.O, 150 kapsul
    Melatonin MelatoninaMed Fast je čisti melatonin, ki ga drugače imenujemo tudi “hormon spanja“. Melatonin se tvori ob mraku v žlezi češeriki v možganih. Prispeva k skrajšanju časa, ki ga potrebujemo, da zaspimo in je pomemben za vzdrževanje zdravega bioritma.
  • Omega 3 Fisiocol, Institut.O, 80 kapsul
    Fisiocol® je prehransko dopolnilo s koncentriranimi esencialnimi maščobnimi kislinami Omega-3 (EPA +DHA), pridobljenimi z molekularno destilacijo iz ribjega olja. Fisiocol® se uporablja v primerih zmanjšanega vnosa maščobnih kislin Omega-3 (EPA + DHA) s prehrano. Vsaka kapsula Fisiocola® vsebuje kar 475 mg EPA in 200 mg DHA, kar to prehransko dopolnilo uvršča v sam vrh med različnimi Omega 3 dodatki. Kapsule so povsem brez vonja, zato je njihovo uživanje precej bolj prijetno.
  • Koloidno srebro, ionsko, Solime, 50ml
    Koloidno srebro ali nano srebro je srebro v obliki zelo majhnih (prostemu očesu nevidnih) delcev elementarnega srebra velikosti od 1 do 100 (in več) nm. Že stari Grki so za daljše shranjevanje vode uporabljali srebrne posode, stari Rimljani pa so v srebrnih posodah shranjevali vino. V 19. stoletju so se srebrove spojine uporabljale zaradi antimikrobnih učinkov, po odkritju antibiotikov pa se je uporaba srebra zmanjšala. V medicino se je začelo vračati v 70. letih za zdravljenje opeklin, po letu 2000 pa se je srebro z razvojem nanoznanosti začelo ponovno uporabljati v večji meri.Svetuje se uporaba za dermatološko nego kože - predvsem za občutljivo, razdraženo ali pordelo kožo. Izdelek vsebuje vodo in koloidno srebro s koncentracijo 10 ppm.
  • Pivski kvas, Solime, 300 tablet
    Pivski kvas je prehransko dopolnilo v tabletah z inulinom. Je naravni vir vitaminov B (B kompleks) in aminokislin.
  • Delovanje jeter (cynara complex) kapsule, Solime, 60 kapsul
    Prehransko dopolnilo v kapsulah z listi artičoke, ki vzpodbujajo delovanje jeter.
  • Resveratrol kompleks, Solime, 60 kapsul
    Izdelek resveratrol kompleks vsebuje poleg resveratrola tudi vitamin D3 in N-acetilcistein. Resveratrol se nahaja v številnih rastlinah, še posebej pa je z njim bogato grozdje. Vitamin D prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema.
Padajoče
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

sofinanciranje Republika Slovenija in Evropska unija

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.

Pozdravljeni in dobrodošli na spletnem portalu Stari most.
Portal in trgovina sta še v nastajanju. Dnevno dodajamo izdelke, vpise in vsebine. Na zalogi imamo poleg čajev še dodatke k prehrani, prehrano, eterična olja, naravno kozmetiko, ...

Več o nas in naši ponudbi lahko preberete tukaj.

Lahko nas za vse dodatne informacije tudi pokličete na 051 245 383 (vsak delovnik med 9.00 - 19.00 ter ob sobotah med 9.00 - 13.00)

Če želite, da vas o novostih, aktualnih vsebinah in posebnih ponudbah obveščamo tudi po e-pošti, pa vpišite svoje e-naslov spodaj.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje STARI MOST d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih STARI MOST d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice STARI MOST d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice STARI MOST d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec STARI MOST d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: STARI MOST d.o.o., Glavni trg 17, 8000 Novo mesto

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti