PRIPOROČAMO: Zbirka izbranih čajev je prijazno in toplo darilo.   Preveri zdaj!

Dodatki k prehrani

Padajoče
Stran:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Gastrogel, Solime, 120g (20 vrečk po 6g)
    Prehransko dopolnilo v gelu na osnovi jerebike, aloe, kolostruma, sladkega korena in natrijevega alginata s sladilom. Aloe gel deluje blagodejno na prebavni sistem, poveča imunost. Kolostrum je bogat s hranili, protitelesi, encimi in epitelijskimi rastnimi faktorji (EGF).
  • Propolsol sprej za grlo, Solime, 50ml
    Solime Propolsol pršilo za grlo je inovativno pršilo, ki vsebuje predvsem ekstrakt propolisa, evkaliptusa in mete, pripravljeno z namenom težav v predelu grla. Evkaliptus ekstrakt pripomore k izboljšanju stanja dihalnega sistema (On hold Botanicals). Propolis pa ima številne pozitivne učinke, med drugim fizično obloži sluznico organizma, deluje kot bariera in zaščita pred zunanjimi dejavniki. Solime Propolsol pršilo ima značilen regenerativen učinek.
  • Probiotiki Acidophilus composto, Solime, 60 kapsul
    Probiotik Acidophilus Composto je prehransko dopolnilo v kapsulah za uravnoteženo črevesno floro. Je kombinacija prebiotikov in dobrih bakterij z dodanim galgantom in Saccharomyces boulardii. Acidophilus Composto koristi pri zdravljenju črevesnih težav in pri preprečevanju in zdravljenju okužbe sečil in vaginalne kandidoze. Spodbuja učinkovitost imunskega sistema. Solimè Acidophilus Composto pomaga lajšati težave s kožo (pri aknah, ogrcih in mastni koži). Saccharomices boulardii v kapsulah je kvasovka, ki deluje protiglivično in protivnetno. Z dodatkom frukto-oligosaharidov iz sladkorne pese (FOS) in inulina se zaužite bakterije hitreje razmnožijo.
  • Pegasti badelj, Solime, 100g
    Pegasti badelj se uporablja za pripravo čaja.
  • Prehransko dopolnilo iz gobe resastega bradovca (Hericium erinaceus), ekološko, MycoMedica, 100g
    Prehransko dopolnilo iz gobe resastega bradovca je plod slovenskih raziskav in razvoja ter je 100% ekološkega in 100% EU porekla. Hericium erinaceus ali resasti bradovec je izredno okusna in cenjena jedilna ter medicinska goba, ki raste na lesu podrtih dreves predvsem na severni zemeljski polobli (Evropa, vzhodna Azija, severna Amerika). Njena neobičajna oblika je navdihnila občudovalce, ki so jo zaradi nje poimenovali z nenavadnimi imeni: levja griva, opičja glava, opičja goba, medvedova glava, bela brada, ježasta goba, resasti bradovec… Na japonskem je znana predvsem kot Yamabushitake, na kitajskem pa jo imenujejo Shishigashira – »levja glava” in Houtou – »otroška opica«.Med aktivne komponente gobe resasti bradovec štejemo za gobe tipične beta glukane, tako imenovani HEP3 sodi med farmakološko bolj zanimive 1-3D-beta glukane. V tej gobi najdemo tudi fitosterine, kot sta beta sitosterol in ergosterin. Goba resasti bradovec (Hericium erinaceus) vsebuje esencialne mineralne snovi in elemente v sledovih (Zn, Fe, Se, Ge itd.), niacin, biotin, vitamin D, kot tudi različne polisaharide in polipeptide. Zaradi kvalitetne aminokislinske sestave ima ta vrst gobe v primerjavi z drugimi jedilnimi gobami (šampinjoni, ostrigarji in šitake) najvišjo biološko vrednost in je zato pri vegetarijanskem načinu prehranjevanja kakovosten nadomestek mesu. V tradicionalni medicini jo zaradi njenega delovanja izredno cenijo in imenujejo “Naravna hrana za nevrone”.
  • Propolsol kapljice, brez alkohola, Solime, 20ml
    Solime Propolsol iz propolisa na brezalkoholni osnovi je prehransko dopolnilo v obliki kapljic. Propolis obnavlja in ščiti ustno sluznico, grlo in kožo.
  • Plantago expectoral, sirup za pomoč dihalnim potem, Solime, 200ml
    Expectoral Plantago vsebuje širok spekter različnih rastlinskih izvlečkov, med, vitamin C in propolis, ki v optimalnem razmerju ugodno vplivajo na grlo, dihala in sluznico. Zeliščni sirup je prehransko dopolnilo v tekoči obliki, ki ne vsebuje glutena, laktoze, barvil, konzervansov in umetnih arom.
  • Spirulina alga, ekološka, Institut.O, 200 tablet
    Ekološka spirulina je modrozelena alga, ki se uporablja za obogatitev prehrane z naravnimi in koristnimi rastlinskimi hranili. Vsebuje beljakovine, vitamine A, B12, K, železo, fitohranila.
  • Vita Biosa – zeliščni napitek z mikrobiotičnimi kulturami, Institut.O, 3000ml
    Vita Biosa je biološko proizveden zeliščni napitek z mikrobiotičnimi kulturami.✓ 8 vrst aktivnih mlečnokislinskih in bifido bakterij✓ Proizveden s postopkom fermentacije, v katerem se pridobi organske kisline, aktivne mikroorganizme in izvlečke iz zelišč✓ Brez sladkorja, brez mleka, brez konzervansov✓ Ob polnjenju vsebuje povprečno 5 – 10 milijard aktivnih mikroorganizmov na 100 ml✓ EKO certifikat
  • Vita Biosa – zeliščni napitek z mikrobiotičnimi kulturami, Institut.O, 500ml
    Vita Biosa je biološko proizveden zeliščni napitek z mikrobiotičnimi kulturami.✓ 8 vrst aktivnih mlečnokislinskih in bifido bakterij✓ Proizveden s postopkom fermentacije, v katerem se pridobi organske kisline, aktivne mikroorganizme in izvlečke iz zelišč✓ Brez sladkorja, brez mleka, brez konzervansov✓ Ob polnjenju vsebuje povprečno 5 – 10 milijard aktivnih mikroorganizmov na 100 ml✓ EKO certifikat
  • Zeliščne kapljice, prehransko dopolnilo, Maršič, 30ml
    Večnamenske zeliščne kapljice za krepitev in boljše počutje. Zeliščne kapljice so pripravljen po tradicionalni recepturi zeliščarja Ivana Maršiča s Škofljice pri Ljubljani, ki je bil med najuspešnejšimi zeliščarji, ne samo v nekdanji Jugoslaviji in po njej, ampak tudi v evropskem in širšem merilu.
  • Ginko expectoral kapljice, Solime, 50ml
    Solimè Expectoral Ginko kapljice so prehransko dopolnilo, obogateno z ekstrakti ginka, črnega ribeza, smilja in solate. Sestavine, ki so dodane poleg ginka, delujejo sinergistično in s tem izboljšajo samo delovanje kapljic ter njihovo absorpcijo.
  • Izvleček grenivkinih pešk, Solime, 50ml
    Izvleček grenivkinih pešk je prehransko dopolnilo v tekoči obliki. Je brezalkoholni koncentriran izvleček grenivkinih pešk. Izvleček grenivkinih pešk je antioksidant; deluje baktericidno, protiglivično in protivirusno. Najbolj razširjena je uporaba pri glivičnih obolenjih. Ima tudi blagodejen vpliva na delovanje prebave in s tem na imunski sistem.
  • Gelevital classic, Solime, 200ml
    Gelevital classic je inovativno prehransko dopolnilo v obliki tekočine, ki združuje delovanje medu, rodiole rosee, cvetnega prahu in matičnega mlečka. Izdelek zaradi vsebnosti cvetnega prahu (pollen) pripomore k izboljšanju vitalnosti in krepitvi imunskega sistema (On hold Botanicals). Nemoč, prekomerna izčrpanost in stanje deprimiranega imunskega sistema so le poglavitni vzroki, ki jih rešuje prisotnost sestavine: cvetni prah (On hold Botanicals). Je dodatek z visoko vsebnostjo energetskih sestavin, obogaten z rhodiolo roseo ima številne za organizem pozitivne lastnosti. Je naraven in učinkovit odziv na številne potrebe človeškega organizma. Uživamo ga ob fizični ali duševni izčrpanosti in je idealno za celo družino.
  • Navadni pelin, kapljice brez alkohola, Solime, 50ml
    Brezalkoholni koncentrirani tekoči izvleček.Ekstrakcija z ultrazvokom, ki se uporablja za izdelke iz linije UNIQuattro Solimè, predstavlja edinstveno tehnološko inovacijo, ki omogoča pridobivanje popolnega izvlečka vseh učinkovin, ki jih vsebuje rastlina (vodotopnih, lipidotopnih, eteričnih olj, mineralov, aminokislin, oligoelementov, vitaminov itd.) brez vsakršne toplotne obdelave. S tem ohranijo celovitost fitokompleksa, ki se v celoti prenese v tekočino.
  • Kalijev askorbat, Solime, 2x60 kapsul
    Prehransko dopolnilo s C vitaminom in kalijevim bikarbonatom v kapsulah. Kalijev askorbat je sol, pridobljena iz askorbinske kisline (vitamin C). Dobimo ga dobimo z raztapljanjem dveh komponent v hladni vodi: askorbinske kisline in kalijevega bikarbonata v čisti, kristalizirani obliki (stopnja čistosti ne sme biti manjša od 97%).
  • Cordyvit, prehransko dopolnilo iz gobe Cordyceps, ekološko, MycoMedica, 250g
    Izdelek Cordyvit vsebuje zmleto gobo Cordyceps ter ne vsebuje sestavin živalskega izvora. Pridelan je po smernicah ekološke pridelave, brez uporabe kemičnih pripravkov. Priporočamo ga športnikom in drugim aktivnim osebam po daljših fizičnih obremenitvah ter osebam, ki si želijo aktivnejšega udejstvovanja pri vsakodnevnih opravilih.Celoten izdelek Cordyvit je izdelan v Evropski uniji po smernicah ekološke pridelave ter je primeren za vegetarijance in vegane.
  • Pre-natal v spreju, Natura spray, 13,3ml
    Pre-natal je že dolgo najbolj priljubljen izdelek mnogih uporabnikov.Resnično učinkovito namreč zvišuje nivo energije.Ko se pojavi občutek utrujenosti, vam le nekaj razpršil hitro poveča energijo in vitalnost. 100% naravno prehransko dopolnilo v obliki spreja, kar omogoča najhitrejšo absorbcijo.Sinergija aktivnih sestavin: vitamini A, B1, B3, B6, B12, glisin, L-cistein, izvlečke: ingverja, sladkega korena, ovsa, peteršilja, pasijonke, ginkgo bilobe, šizandre in bioflavonoide iz šipkaEnostavna uporaba kjerkoli, kadarkoli
  • Ameriški slamnik, kapljice brez alkohola, Soria Natural, 50ml
    Ameriški slamnik, liofiliziran ekstrakt iz nadzemnega dela rastline Echinacea purpurea Moench. Kapljice brez alkohola in umetnih konzervansov.Kdaj priporočamo uporabo škrlatnega ameriškega slamnika?Za podporo naravnim obrambnim mehanizmom telesa v primeru prehlada.Za zgornja dihala.Blažilno deluje na področje grla in žrela.Pri splošnih infekcijah. Pri vnetju spodnjega urinskega trakta. Kapljice so primerne za odrasle.
  • Bela omela kompleks, kapljice brez alkohola, Soria Natural, 50ml
    Naravni kompleks iz bele omele, gloga, oljke in zlate rozge v rastlinskem glicerinu. Brez alkohola.Kdaj priporočamo uporabo? Bela omela podpira delovanje srca in prispeva k ohranjanju normalnega nivoja holesterola v krvi. Glog podpira delovanje srčno-žilnega sistema. Podpira cirkulacijo krvi. Prispeva k sproščanju in pomirjanju. Oljka zaščiti LDL holesterol pred oksidativnimi poškodbami.
  • Divji kostanj, kapljice brez alkohola, Soria Natural, 50ml
    Tekoči liofiliziran ekstrakt iz ploda DIVJEGA KOSTANJA Aesculum hippocastanum L. v rastlinskem glicerinu. Kapljice brez alkohola in umetnih konzervansov.Kdaj priporočamo uporabo divjega kostanja? Divji kostanj se tradicionalno uporablja za dobro prekrvavitev in za zmanjševanja občutka težkih nog. Prispeva k podpori ožilja: ven in kapilar.
  • Nerval kompleks, kapljice brez alkohola, Soria Natural, 50ml
    Naravni kompleks iz rodiole, žafrana in pasijonke ter vitaminom B6 in folno kislino. XXI - izboljšana formulacija za boljšo absorpcijo v rastlinskem glicerinu. Brez alkohola.Kdaj priporočamo uporabo nerval kompleksa? Predvsem kadar potrebujete več energije, mirne živce, dobro koncentracijo.Rodiola prispeva k umski učinkovitosti, k pomnjenju in koncentraciji. V stresnem obdobju podpre živčni sistem. Pri športnikih prispeva k boljši kondiciji in fizični učinkovitosti.Žafran pripomore k čustvenem ravnovesju. Sprošča in podpira ohranjanje pozitivnega razpoloženja. Žafran spodbuja libido. Izboljša erekcijo. Pasijonka prispeva k sproščanju. Vitamin B6 in folna kislina prispevata k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti.
  • Baldrijan kapsule, Soria Natural, 30 kapsul
    Baldrijan XXI kapsule s podaljšanim sproščanjem vsebujejo liofiliziran ekstrakt baldrijana, ki prispeva k normalnemu ritmu spanja in k doseganju umirjenosti v stresnem obdobju. Prispeva tudi k sproščanju in mentalnemu boljšemu počutju v primeru napetosti in stresa.XXI kapsule so novost na trgu prehranskih dopolnil. Podaljšano sproščanje učinkovin omogoča jemanje le 1 kapsule na 12 ur, s čimer dosežemo učinkovit dnevni odmerek. XXI kapsule zagotavljajo visoko razpoložljivost izvlečkov celih 24 ur.
  • Sinusol, nosno pršilo, Soria Natural, 25ml
    Kombinacija rastlinskih izvlečkov v pršilu se tradicionalno uporablja za čiščenje nosu. Sinusol je nosno pršilo z mešanico ekstraktov iz številnih učinkovitih rastlin v izotonični solni raztopini.Kombinacija zelišč je skrbno izbrana in deluje regenerativno in se priporoča pri težavah z nečistimi sinusi ali pri drugih nosnih težavah.
Padajoče
Stran:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

sofinanciranje Republika Slovenija in Evropska unija

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.

Pozdravljeni in dobrodošli na spletnem portalu Stari most.
Portal in trgovina sta še v nastajanju. Dnevno dodajamo izdelke, vpise in vsebine. Na zalogi imamo poleg čajev še dodatke k prehrani, prehrano, eterična olja, naravno kozmetiko, ...

Več o nas in naši ponudbi lahko preberete tukaj.

Lahko nas za vse dodatne informacije tudi pokličete na 051 245 383 (vsak delovnik med 9.00 - 19.00 ter ob sobotah med 9.00 - 13.00)

Če želite, da vas o novostih, aktualnih vsebinah in posebnih ponudbah obveščamo tudi po e-pošti, pa vpišite svoje e-naslov spodaj.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje STARI MOST d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih STARI MOST d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice STARI MOST d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice STARI MOST d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec STARI MOST d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: STARI MOST d.o.o., Glavni trg 17, 8000 Novo mesto

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti